Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Technikai javaslatot lehet...

Technikai javaslatot lehet eszközölni?

Figyelt kérdés

Egy javaslattal fordulok

a fórum szerkesztőihez. :)

Előre is köszönöm, ha megértésre talál, mert sok beíró munkáját könnyítik meg. Én pl bár olykor poénkodom is, bevallom, mert ha olyan a kérdés, van ,h csak poénnal lehet elgondolkodtatni a kedves kérdezőt, de hát ez is tanítás valahol... többnyire viszont érdemben válaszolok,

azonban bizonyos technikai problémák engem, és sokakat akadályoznak a hatékony válasz nyújtásban, főleg az egymásra reagálásban, és az azonos beírótól származó válaszok felfedezésében:

A fórum igazán kitalálhatna már ennyi év után valami praktikusabb módszert arra, hogy átláthatóan lehessen hivatkozni egymásra. Mert a többség anonim, ezért többnyire hátrányban van, aki kiíratja a nickjét... Pl sokan panaszkodnak nagyon is jogosan, akiknek látszik a nickje, hogy ha csak párszor nem többségi elv szerint ír meglátást valahova, máris megjegyzik a nickjét egyesek, és azok csak azért is mindenhol lepontozzák az "alternatívokat"... Így meg nem lehet felhívni az alternatív meglátásokra a többség figyelmét.

Ha meg letiltom a nick-em kiíratását? Akkor meg nem tudunk rendesen hivatkzni egymásra, mert ha azt irjuk:

"Kedves hármas", "kedves előző", akkor ha a modi törölt egy választ, máris csúszik a sorrend... :)))

Ha meg azt írjuk:

"Kedves 45%-os",

akkor meg mire post-olva, lehet hogy már 47%-os lett belőle, nem beszélve, h adott kérdésnél lehet több 45%-os is, meg több b47%-os is! :)))

Ezért bár én dátum+időpontot másolok a legtöbb esetben, de ugye az is kissé körülményes... :S

Volna valami technikai módosítási szándéka a szerkesztőknek ezentúl eme probléma áthidalására? :)

Előre is köszönöm, fórumtársaim nevében is. :)

Köszönöm a figyelmet.

2014. dec. 27. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ide írtad felvetésed, úgy érzem, jogosan válaszolok rá.

Ez nem fórum.

És nem valószínű, hogy támogatnák a válaszokra való hivatkozás könnyítését. Ugyanis az a GY.K. alapvető elvével ütközik.

Lap alján: GYIK.

„Milyen szabályokat kell betartanom a válaszíráskor?”

„Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!”

„Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.”

Te is, én is elfogadtuk ezeket a feltételeket, mikor regisztráltunk.

2014. dec. 27. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg ez a lényeg: ez nem fórum.
2014. dec. 30. 04:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Előttem leírták, hogy ez szabálytalan magatartás. :)

Ha már bontjuk a rendet, áthágjuk a szabályokat, akkor itt az én tippem:

Használd a #5 (azaz "ezt neked szánom kedves ötödik") jellegű megkülönböztetést! Egyértelműen jelöli, hogy kinek szánod a hsz-ed. De akár idézheted is az illetőtől azt a részletet, amire reagálni kívánsz.

2015. jan. 10. 04:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves előző, a meglátásod azért nem működik a gyakorlatban -és erre itt korábban, kommentben utaltam már-, mivel olykor moderátori törlés okán csúszik a sorrend. Pontosan ez az egyik fő ok, ami miatt feltettem kérdésem. Ugyanis az egyik tipikus esete, amikor hozzászólók egymásra reagálása között galiba adódik, az ebből fakad.

2015. jan. 10. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!