Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Válaszolna nekem valaki...

Válaszolna nekem valaki olyan, aki itt válogatás nélkül lepontoz mindenkit?

Figyelt kérdés

Miért teszi? Nem értem, mert még egy teljesen semleges válasznál is megy a lepontozás. A múltkor volt valami olyan kérdés, ahol megkérdezték, ki hány éve nem csalták meg a párját, és még azt is lepontozták, aki csak egy számot írt, pl. 7. :D Hogy lehet egy szám mondjuk 20%-ban hasznos? Csak szeretném tudni, miért nyomkodja valaki mindenféle ok és cél nélkül a piros kezet? Mi akar elérni?

Az oldal jellege miatt név nélkül lehet válaszolni, szeretném, ha megtenné egy ilyen ember. Aztán mehet vissza lepontozni, ha ez neki jó, vagy nem tudom.

2014. júl. 13. 15:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Én nem pontozok ok nélkül, de akik így tesznek, azok valószínűleg feljebb akarnak kerülni a toplistán, mert jó érzéssel tölti el őket, hogy rögtön az elején láthatják a saját nevük. Legalábbis abból ítélve, hogy van egy csomó felhasználó, aki kb. egy választ se írt, egy kérdést se tett fel, csak pontozásra kapott pontot.
2014. júl. 13. 16:01
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
mit lehet pl azon lepontozni, ha válaszolok tb-s kérdéste, helyesen , amit törvénnyel alátámasztok? Sosem adtam még helytelen választ, ennek ellenére....
2014. júl. 13. 16:03
 3/23 anonim ***** válasza:
18%
Én mindig mindenkit lepontozok és azért mert antiszociális vagyok.
2014. júl. 13. 16:05
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

Azt én is észre vettem, hogy ha valaki egy hivatalos kérdésben korrekt választ ad, és a megfelelő rendelkezést is bemásolja, akkor azt előszeretettel pontozzák le.

Talán ennek valami olyasmi üzenete lehet, hogy "mit játszod az eszed?". És rendszerint a lepontozók irigyek, vagy korábban buta választ adtak, és szégyenkeznek.

Én 65%-os vagyok, de soha nem figyeltem, hogy mikor és hogyan lett ennyi. Szerintem semmi jelentősége 45% felett.

45% alatt azért már elgondolkodtató, hogy az illető mennyire normális.

2014. júl. 13. 16:09
 5/23 anonim ***** válasza:
62%

Valaki elmagyarazhatna nekem, hogy miert Ennyire fontos a szazalekszam?

Kicsit kezd unalmas lenni, hogy minden kerdes atkanyarodik ebbe a temaba, es mindig van valaki aki szovateszi a lepontozast. Ha tobb van, fizetnek érte? Vagy lehet vele nyerni? Vagy mi? Kit érdekel, hogy lepontoztak, aki NORMÁLIS az megköszöni es értékeli a válaszodat, a hulyekkel meg nem kell foglalkozni.

2014. júl. 13. 16:15
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

A százalék azt hivatott jelezni, hogy mennyire értékes átlagosan egy-egy válasza a válaszadónak, azaz mennyire megbízható, érdemes-e megfogadni a tanácsait.

Persze kategóriánként eltérő, hogy mi alapján pontoznak az emberek, a Családi kapcsolatokban úgy vettem észre, a legtöbben mindenki indulatból pontozgat. Talán a Sütés-főzés és a Szépség és divat a legnormálisabb kategória, ott nincs akkora feszültség.

2014. júl. 13. 16:20
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Ezen az oldalon, mivel anonim, nyüzsögnek a frusztrált emberek.

Ahogy valaki írt,a különösen erőszeretettel harapnak a szakmailag korrekt vagy hozzáértő válaszokra, mert egyszerűen zavarja/bántja őket, hogy az illető ért valamihez, és biztosan "beképzelt" meg játssza az agyát, ahogy már írták. Nagyon gyakori magatartás ez, hogy ha valaki valamit jobban tud, akkor nyomnak neki egy pirosat aztán el van intézve.

2014. júl. 13. 16:21
 8/23 anonim ***** válasza:
77%
Nekem hetente kb 1%kal csökken az átlagom ezek miatt, pedig nem is adok rossz választ. Persze a trollkodók azok 80% felett vannak.
2014. júl. 13. 16:28
 9/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem vágom én se. Múltkor kitettem egy kérdést, és valaki végig lepontozott kb minden hozzászólót. A szerencsétlen válaszadók meg azt hitték, én voltam. Mire jó egyáltalán ez a pontozás? Oké, van, amikor valaki böszmeséget ír, de azt úgyis kiosztják, nem értem, minek a pontrendszer.
2014. júl. 13. 16:30
 10/23 anonim válasza:
0%
A molnár is normális.
2014. júl. 13. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!