Egy némelyik oldalra járó szégyellhetné magát?
Vannak kiakasztó, dühítő kérdések, amire mindenki vérmérséklete szerint reagál.
Az életben is mindenki máshogy van beállítva, van aki aranyos, kedves, vannak beszólogatósak, b.unkók. Itt sem lehet megszűrni őket, ahogy az életben sem. Nem mindenki egyforma...
:)
Erre így most nem lehet mit mondani. Van, aki itt éli ki magát, vezeti le a feszültséget. Itt arc és név nélkül megteheti. Nem dicséretes, meg van aki túlzásba viszi, de nem tudsz ellene tenni, ne háborogj... Ez van... :/ :)
Na azért mikor itt is állandóan napi rendszerességgel felteszik a kérdéseket (ezek a "hogyan tudom törölni magam,hogy tudom megváltoztatni a nevem, miért pontoz le stb) már az ember nehezen tudja nem észrevenni ,hogy 4x ugyanazt kérdezik. lehet kötözködés,de ott a kereső,vagy mielőtt kiírásra kerülne a kérdése ,feldobja a hasonló,vagy meggyegyező kérdések sorát neki,ha figyelembe venné,nem lenne mindennap megkérdezve,1 valami.
Na,nekem az ilyen kérdések már nem tetszenek,mert oylan érzés,feleslegesen írod le rá a választ,ha holnap,holnapután és azután is megkérdezik.
Kedves Arcművész !
Miért is kellene engem kitiltani ? Egy kérdésemet vagy válaszomat se tudnád belinkelni ahol trollkodtam vagy szét offoltam volna egy kérdést . Jah, hogy te csak kritizálni és személyeskedni jársz az ezotéria témakörbe, mert valamiért ott éled ki magad . Mindegy saját magadat minősíted ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!