Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem nyomják meg a...

Miért nem nyomják meg a köszönöm gombot, ha segített a válasz?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki ilyen.
2012. júl. 1. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Figyu én kajak megnyomom neked, de mutatod hogy hol? Csupán reménykedni tudok, hogy nem a zöld kezecskére gondolsz, mert az több szempontból sem összeegyeztethető a köszönöm gombbal.
2012. júl. 1. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
mert már van gomb adó !
2012. júl. 1. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Az előző válasz például azért kap sok piros kezecskét, mert bár hasznos, amit írtam, de nem voltam úriember. Persze most, hogy ezt leírom, direkt nem fogják lepontozni. Persze most, hogy leírtam, direkt lefogják. Most meg már azt se tudják mi van, ezért a bizonytalanságuk miatt lepontozzák. De most már nem biztos. Nem tudom megfigyelted-e, de a 85 százalék fölöttiek azok mind pincsik. Odamennek egy kérdéshez és újra leírják, amit már korábban más írt és sok-sok zöld kezecskét kapott rá. Vagy pedig nagyon érthetően leírják, hogy ők 13 éves kislányok és izé. A legintelligensebb felhasználók az 50%-70% tartományba esnek, legalábbis szvsz.
2012. júl. 1. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Közben megelőzött valaki. Na látod ő pl. 40% alatti, ami viszont megint egy olyan tartomány, ahova különleges értelmi képességekkel juthatsz el. Aki nagyon negatív az általában jó helyen van, aki nagyon pozitív az nem minden esetben, csak ezt akartam mondani.
2012. júl. 1. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megnyomom.
2012. júl. 2. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Eccerű, nincs köszönöm gomb
2012. júl. 6. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!