Miért van az, hogy jön egy két válasz a kérdésemre és utána semmi?
hát én már úgy is jártam,hogy senki se válaszolt :S
De amúgy sztem azért,mert általában a legújabbakat nézik az emberek.
Nem tudom de az elmúlt napokban kiírtam vagy 5 kérdést, alig érkezett 1-2 válasz.
Máskor is alig írnak de mostanában különösen kevés válasz érkezik. Persze a sok sz.rságra nem...
ezzel mondjuk én is így vagyok, hogy belemerülök :P
én általában a szépség és divat témakörben szoktam válaszolni, mivel ahhoz értek a legjobban, de persze bele szoktam kukkantani a többibe is, és ha tudok valamit a kérdésre válaszolni, akkor válaszolok is :D
és ti milyen régi kérdésre szoktatok válaszolni????
ezt most úgy értem, h valaki feltette egy kérdést még januárban, de te most vetted észre és lenne rá válaszod, akkor válaszolsz rá???
Hát igen engem is idegesít! Én általában a Könyveknél nézelődök.. Napjába többször.. És persze oda írom a kérdéseket! Most pl. eléggé fontos kérdést tettem fel és nem válaszoltak rá.. Ezért megcsináltam..És elszúrtam 1 egész napot, mivel csak este szóltak, h nem ajánlatos elkezdeni..Persze erre már én is rájöttem...:S
De amúgy az emberek többsége is átnyálazza a kérdéseket, csak nem tud rájuk válaszolni!! Velem is sűrűn van így! Szeretnék segíteni, de nem tudom rá a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!