Miért pontozzák le az embert?
Én a saját tapasztalataim szerint írok itt a kismamáknak.
Első gyermekem a kisfiam, 8 hós, makk egészséges... Egyszer sem volt még beteg, korához képest jól fejlődik.
A védőnőnk nem sokat segít, csak az élet.
Ha valakinek nem jó amit írok segítségénk, azért még nem kéne lepontoznia.
Köszönöm
Mert, ha a véleményük eltér a tiédtől, és nem a mindent agyonaggódó, túllihegő anyukák táborát gyarapítod, akkor számukra már nem is hasznos, amit írsz, függetlenül attól, hogy gyakorló anyuka vagy-e, vagy sem.
A kedvencem az, amikor úgy hurrognak le bárkit, hogy nekik abszolút semmi tapasztalatuk a témában, csak hallottak ezt-azt.
Jobb, ha hozzászoksz. Vagy ha nagyon idegesít, inkább ne válaszolj egy kérdésre sem.
Akkor ne kérdezzen az a kismama, akinek csak az a segítség, ha azt hallja amit akar, az butaság.
Köszi csajok nem idegelem magam... :D
Én az egyik kérdésnél akadtam ki amire hárman válaszoltunk.
Ketten ugyan azt írtuk, én annyi különbséggel, hogy véletlen két választ küldtem, így a "három" válasznak külön és együtt is ugyan az volt az értelme, mégis az enyém haszontalan, mind a kettő, míg a másik válaszolóé teljesen hasznos.
Igazából én nem versengek ezzel a pontozással, de ilyen esetekben nagyon fel tud húzni a dolog.
Volt egy másik kérdés, amikor a válaszomba beírtam magánvéleményem, na helyből úgy le lettem pontozva, öröm volt nézni(pedig tapasztalaton alapult a vélemény nyilvánítás)
Az attól függ mit írsz :S
Mert pl ha azt, hogy 1 hetesen tehéntejet ivott a babád és most 8 hós és makk egészséges attól még más lehet tejallergiás, tehát a válaszod hiába alapszik saját tapasztalaton, mégis káros és nem hasznos.
Vagy pl ha azt írod, hogy 4 hósan kompoztatok és kézenfogva járattad a babád és 8 hósan egészséges, akkor is káros a válaszod, hisz rosszat ajánlasz másoknak, mivel nincs nyilván röntgenszemed!
Egyébként igazad van, nekem is nagyon rosszul esik, amikor valamit meggyőződésből írok, mégis lepontozzák :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!