Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért lázad a sok hülye azon...

Miért lázad a sok hülye azon ha hülye kérdésre mennek a hülye válaszok?

Figyelt kérdés
és úgy adja elő magát mintha minden itt megjelenő kérdésre csak troll,sértő,provokativ válaszok jelennének meg -.-" 9 oldalnyi kérdésem van,egy oldalon 30 kérdés,az durva 270 kérdés,és talán ezernél is több válasz és MIND normális válaszokat tartalmaz vagy semmilyent,talán 1-2 furcsa van közte maximum.Hiba nem a válaszolókban van.
2011. dec. 13. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a "provokáló hülye" fajtából vannak...
2011. dec. 13. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fogják fel, hogy az éppen a hülye kérdés :)
2011. dec. 13. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt hol látad?
2011. dec. 13. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert olyan hülyék, hogy nem értik, hogy csak normális kérdésekre lehet választ adni.

Némileg megértem őket mert nekem is volt már olyan, hogy tök normális kérdést tettem fel és cak hülye, fölényeskedő és lehurrogó válaszok érkeztek.

Viszont ha feldobják a labdát, én sem értem mit paráznak ha leütik( mármint a labdát, nem őket, viszont ők is megérdemelnék XD)

2011. dec. 15. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg fura kérdés van azért.

Példa

GÁZ SZŰZNEK LENNI???

2011. dec. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!