Miért teszik fel százezerszer ugyanazt a kérdést?
Figyelt kérdés
A listavezető kérdések: a fogzás (chamomilla és borostyánlánc)és az alvásproblémák (altatás, önálló elalvás).
Tessék kérem beírni a keresőbe, és azonnal megvan minden válasz.
Én is így teszek. Ha nem találom, akkor írom ki a kérdést.
2009. jan. 31. 16:20
2/13 anonim válasza:
Szerintem sokan unalombol csinaljak,vagy nagyon szeretnek valaszokat kapni,vagy pusztan csak lustak a korabbi kerdeseknek utannanezni.
3/13 anonim válasza:
Egyetértek, viszont feltünt, hogy mindig akadnak új anyukák, új/más véleményekkel/tapasztalatokkal. Gondolom olyankor ismétel valaki kérdést, ha a körülmény nem egyezik vagy ha az előző kérdésre adott válaszokat nem találja eléggé kielégítőnek. Én is először keresek és utána kérdezek, de előfordult már hogy pontosítás miatt, mégis feltettem hasonló kérdést...meg is lepődtem amikor teljesen más válaszokat kaptam:) Ebből is látszik, hogy nem mindig (csak) ugyanazok az anyukák olvassák és írják ezt az oldalt...ami nem is baj, szerintem:)
4/13 anonim válasza:
az utolsóval értek egyet 100%-osan!Ugyan ez a véleményem!:D
5/13 anonim válasza:
A listavezető kérdésekhez írnám még:
-a baba székelési problémái
-a X. heti UH-os adatok másokkal való megosztása (jók-e a méretek)
-mit vigyek a kórházba
-terhes lehetek-e
Tényleg nem ártana a kérdezőnek előtte picit átolvasni a kereső által kidobott találatokat, de mindegy. Azért, ha kell, századjára is megválaszolom uazt. :)
6/13 anonim válasza:
Én is elsőgyerekes anyuka vagyok és mielőtt erre az oldalra ráakadtam a gogle keresőjét használtam.Sőt itt is először a keresőbe írom be,ha vmi érdekel.Sokan nem is használják ki a net adta lehetőségeket.
8/13 anonim válasza:
Amúgy mielőtt valaki kiír egy új kérdést, az oldal felajánl hasonló kérdéseket, szóval nem csak hogy valaki nem nézi meg, hogy volt-e hasonló, de amit az oldal ajánl, azt sem nézi meg. Pedig már keresni sem kell.
9/13 anonim válasza:
Szerintem itt a tapasztalat csere a legfontosabb!!! És ha vki gyerek mellett unatkozik az jó nyuka lehet!!!
10/13 anonim válasza:
Azért írnak ki hasonló kérdéseket, mert általában hasonló problémával szembesülnek az anyukák. De azért mégis vannak a kérdésekben különbségek, mégha a lényegük ugyanaz is. Ha mindig mindenki pont ugyanazt kérdezné, és pont ugyanazt válaszolnák, ez a honlap már régen megszűnt volna. Ráadásul sok olyan anyuka is van, aki máshol és mástól nem tud kérdezni, ill. tapasztalatokat gyűjteni, csak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!