Miért van egyre több rosszindulatú válasz ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Régen azok írtak, akik segíteni kartak másoknak és szerintem ez így volt jó.2009. jan. 30. 23:14
1/6 anonim válasza:
Miért van egyre több hülye kérdés ezen az oldalon?
2/6 anonim válasza:
Azért mert egyre több az idióta, ami még a legjobb tűrőképességű emberek idegeit is eldurrantja.
Engem főleg az idegesít, amikor a delikvens nem tud beírni 2 szót a google-ba és megnézni az első találatot...
3/6 anonim válasza:
Igaza van a másodiknak. Bár a legtöbbször még így is segíteni szoktam, de rengeteg idióta van, aki ahelyett, hogy beírna 2-3 szót a gugliba, vagy itt a keresőben megnézné, hogy volt-e más hasonló kérdés, inkább leírja századjára is ugynaazt, ráadásul helyesírási hibákkal fűszerezve. Emellett nagyon sok az idióta kérdés is.
Hülye kérdésre meg ugye hülye válasz jár. :)
4/6 anonim válasza:
De zavar a kérdése, akkor miért kell írni rá? Majd megteszi más! Lekezelő, rosszindulató megjegyzéseket kár tenni! Én is inkább kihagyom azokat a kérdéseket, amik bosszantanak.
5/6 anonim válasza:
Én gyakran rákeresek helyettük a Google-n, ha fontosnak tartom, hogy tudják a választ. Ők úgysem teszik meg...
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok, én általában az állatos témákat olvasgatom, ott ritka a rosszindulatú válasz. Inkább az zavar, hogy mennyi hozzá nem értő ember van aki még válaszolgat is, persze hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!