Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért kell lepontozni, ha...

Miért kell lepontozni, ha valaki jópofa dolgot ír egy kérdésre?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert vannak savanyú, buta emberek, akik nem értik a humort.
2008. dec. 30. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
én nem szoktam lepontozni, mert sokszor könnyesre röhögöm magam egy-egy válaszon, de gondolom aki lepontozza azért teszi, mert az van oda írva: hasznos volt számodra ez a válasz? és nem pedig az, hogy vicces volt ez a válasz? :P
2008. dec. 30. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Valakinél divat a lepontozás. Én sem szoktam lepontozni senkit, ha úgy gondolom, hogy a válasz hülyeség, mert valaki poénkodik, akkor inkább nem is szoktam pontozni.
2008. dec. 31. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyik nap szerintem teljesen normális válaszomat pontozták le, azt hiszem egyszerűen van, aki ebben leli (elég beteg és sajnálatra méltó) örömét. Én csak akkor pontozok le, ha valaki nagyon bunkó, pl. egyik nap írtak egy kutyás kérdést, látszott, hogy kislány írta aki nagyon aggódik, és vmi barom odaírta, hogy vegyen másik kutyát, na azt én is lepontoztam.
2008. dec. 31. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha jó vicc, akkor nem pontozom le, de ha hülyeség akkor igen. Amúgy a lepontozás azt jelenti, hogy nem volt hasznos a válasz és ha poénkodik, az szerintem nem hasznos, tehát elvileg teljesen jogos, ha valaki lepontozza.
2009. jan. 2. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Jelenleg azért állok 80%-on, mert volt 2, azaz kettő egész elpoénkodott válaszom - holott a hozzászólásom egy komoly válasszal folytatódott. Az ilyeneket mindig lehúzzák 20-30%-ra, amikor pedig teljesen jót válaszolok, nem is pontoznak. Szóval van, aki például csak akkor pontoz, ha rosszindulatú lehet. :S
2009. aug. 15. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Ó, és ugye még van az eset, amikor nem vélemény, hanem tudás szerint kell válaszolni.

Vegyünk egy bugyuta példát! Valaki megkérdezi, hogy egy kutyának hány lába van. Válaszolok, hogy négy. Akkor miért áll két nap múlva 43%-on a válaszom? O.o

2009. aug. 15. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezeket én sem értem, szerintem elég jogtalanul pontoztak le eddig, és érdekes, felfele pontozást egyszer se tapasztaltam :P
2010. jún. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!