Aki nem Budapesten lakik, annak nagyon más az élete?
Én Miskolc mellett lakok 1 faluba
és nincs kocsink ezért nem járok iskolába mert itt nincs suli se bevásárlóközpont mege gy abc sem szval mi tenyésztünk állatokat zöldséget van malmunk ahol megörlik a búzát.
Életembe nem voltam még Plázába vagy moziba de tévoli simerőseink akik kocsival néha eljönnek hozzánk szoktak mesélni a "világrol"
de aztmondták hogy csak budapesten éskörnyékén vannak mozik,éttermek,bevásárlóközpontok,és stb... :(
Mindig sietünk a buszhoz mert sz*r a közlekedés.Bevásárlóközpont helyett néhány kis sz*r közért van.Hát igen,távol vagyunk a civilizációhoz.
Vidéki élet,én úgy szeretlek,maj' megeszlek.
Nem csak Budapesten vannak jó helyek, sőt..! Én Szolnok mellett lakok, meg van mindenem. Van erre felé is 20 féle pláza meg bevásárlóközpont. Nekünk van kocsink, szóval a közlekedés nem probléma, de akinek nincs kocsija az meg busszal jár. A nagyobb koncertek nyilván Pesten vannak, aki elakar menni arra a koncertre az elmegy oda.
Szóval, nem csak Budapest a korba illő, "szuper" város.
Én Székesfehérvár mellett lakom egy kis faluban:)Pesttől kb. 80 km-re.Itt is van bolt,kis bolt,ahol ugyanúgy meg lehet venni az élelmiszereket,tisztálkodó szereket,és ilyeneket.Van vasárú bolt,egy kisebb ruhabolt,és van egy nagyobb ABC is.Szóval vásárolni lehet.De a város sincs messze,15 km.Van egy suli is a faluban,meg ovi,templom,orvos,szóval minden ami kell és szükséges.Nekünk nincs kocsink,ezért busszal közlekedünk,nekem már ez a természetes,ezt szoktam meg,az a furcsa,ha kocsival megyek vhová.Persze az elkényeztetett városiaknak már leszakad a lábuk ha gyalogolni kell 300 m-t.Tudom,tapasztalatból beszélek.Én szeretek itt lakni,nem költöznék el:)Szép hely,nyugodt,csendes,de ha bulizni támadna kedvem,arra is meg van a lehetőség.Sok embert ismerek a faluban,kedvesek is,a városban meg még köszöni se szoktak egymásnak,jó mondjuk ez mindenhol így van.
17/L
miskolc mellett lakok 20 km Miskolcra járok suliba miskolcon vannak baátaim...
de a faluba van 2-3 bolt templom (2) orvos népház szval minden... szval de amugy keveset tudsz a világról:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!