Húztad már fel magad kérdésen itt a GYK.hu-n? Ha igen, melyiken?
Nap,mint nap a kismamák idióta,gyerekes kérdésein.Meg akkor,amikor linkelnek politikai hirdetést szándékosan provokálva azzal.
Te?
ÓÓÓ nagyon sok volt :)
Pl.: vallás kategóriában a gyűlölködő, korlátolt kérdéseken/válaszokon
baba rovatban a jaj-a-babám-belélegzettegyporszemet-most-zokogok-és-virrasztok-az-ágyánál típusú túllihegős kérdéseken
fogyókúra rovatban a negyven kilós tinik kövérvagyok kérdésein... kb ennyi :)
...a tizenévesek szexulális témába tartozó idióta, tudatlan, primitív kérdéseiken...olyankor mindig arra gondolok, hogy hova jut a világ...
no meg olyankor is felháborodok mikor nem arra válaszolnak amit kérdeztem, hanem okoskodnak, mert ugye névtelenül könnyű...
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
udiudiudiudiudiudiudiudiudiudi
IGEN! Ezen!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__79..
jah meg a szuperanyuk ostobaságain, hogy JÁJJ nemtom, hogy közhírré tenni, hogy valaki felcsinált ezért fontoskodó kérdéseket teszek fel, hátha a ványadt kis önérzetem majd helyre jön és újra vagizhatok a plázába a csajok előtt és bevethetem a férjem platina hitelkártyáját.
a babám előbb belélegez aztán ki! Ez jó? nem fordítva kéne lenni? na és hasonló gyökér állatságokon
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááászétbasz az ideeeeeeeeeeeegáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!