Örültök neki, hogy magyarok vagytok?
Figyelt kérdés
Nem szégyellitek néha?2010. ápr. 30. 15:12
1/39 anonim válasza:
Én nem örülök, de két év és költözök ki. Le lehet pontozni...nem érdekel.
2/39 anonim válasza:
NEM szégyellem! Örülök, hogy magyar vagyok. :)
3/39 anonim válasza:
ha kimész és megtujják h magyar vagy lebasznak meg utálnak...ja és sajna magyar vok
4/39 anonim válasza:
én örülök neki, miért nem tudom, de jó szerintem, hogy nem vagyunk olyan sokan. Persze a nagymagyarkodó embereket ki nem állhatom :)
5/39 anonim válasza:
Én örülök neki,nem szívesen lennék másmilyen nemzetiségű...A pénz az lehetne több is,de ez van.Akárhol voltam külföldön,én mindig büszkén mondtam hogy magyar vagyok,mégha más ezt szégyelli is.
6/39 anonim válasza:
15:22
Lebasznak? Okos vagy! Külföldön egyébként jobban elfogadják a más származású embereket, mint a magyarok az itteni külföldieket, szóval ez nem talált. Ezen kívűl minden ismerősömön azt látom, hogy sokkal jobban elvan kint, kivéve aki magyarhoz ment dolgozni, mert ahhoz nem szabad.
7/39 anonim válasza:
Én büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok. bár mindenhol ezt kántálják, de ugye:a magyar az egyik legszebb nyelv! és szerintem a külföldiek igenis szeretik a magyarokat, jó van amelyik nem de a kivétel-mint tudjuk-erősíti a szabályt. na szóval szerintem igenis örüljünk, hogy magyarok vagyunk-persze nem kell túlzásba vinni-de mondjuk szerintem elítélendő, aki szégyenli, hogy magyar...:)
8/39 anonim válasza:
A magyarok hungarofóbok. Ezt mindenki tudja.
9/39 anonim válasza:
Én büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, és egyáltalán nem szégyellem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!