Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért lehet?

Szerintetek ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Rosszat álmodtam,és felébredtem az álomból.El voltam zsibadva és nehezen tudtam megmozdúlni.
2010. ápr. 28. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
ráfeküdtél a karodra
2010. ápr. 28. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 28. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
igen volt már ilyen, csak most teljesen el voltam zsíbadva nem csak a kezem....
2010. ápr. 28. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a linket akkor biztos ez lehetet mert épp,h csak pár másodpercig tartott,mikor a szememet kinyotottam furcsán láttam és vlm lépteket is hallottam,hozzátéve hajnal fél 6-kor történt:D Akkor megnyugottam,már én is vlm paranormális dolognak képzeltem...Még1x kösz a gyors választ:)
2010. ápr. 28. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:

az első vagyok és ha belegondolog nekem is volt egy emlékezetesebb 'zsibbadásom' még 9 éves voltam. Ébren voltam de nem tudtam megmozdulni hirtelem és a rémálmom jött elő mindegyre és csak kiabáltam :P nem volt itthon seni :))). asztán felébredtam és elmult... vagyis már ébren voltam de nem tudtam kiabáláson kivűl semmit csinálni

ma ezt tartom a legemlékezetesebb álmomnak :)

2010. ápr. 29. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!