Bob Marley miben halt meg?
A kockás kabátjában.
Na jó, ez morbid volt, viccet félretéve, ismereteim szerint leukémiában halt meg.
kigyulladt a marihuana ültetvénye, és nem bírták eloltani a tüzoltők, meg senki más, mert beszívtak a füstől....
a flash-ből marley visszatérve, érzékelte, hogy elégett az összes fű, és elkeseredettségében egy sima cigire gyújtott rá, de nem számolt azzal, hogy szervezete nem szokott hozzá a thc nélküli cigikhez, ezért az első letüdőzésnél megfulladt....
XD
am jó arc volt, szerintem fűből szobrot kéne neki "vágni"
" A megdöbbentõ hírt 1981. május 11.-én közölték, miszerint Bob Marley leukémiában meghalt"..
Egy cikkből emeltem ki...
"In July 1977, Marley was found to have acral lentiginous melanoma, a form of malignant melanoma, in a wound reportedly picked up in a friendly football match. [...] The spread of melanoma to his lungs and brain caused his death."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!