Azt akarom kerdezni hogy volna e ertelme szerintetek hogy egy YouTube csatoranat letrehozak ahova Animet toltok fel?
Meg erne hogy sajat magam forditsam le az animeket es fel toltsem YouTube-ra? Szereznek ezzel feliratkozokat?
Lehet buta kerdes de ez engem erdekel :D
Rendben.
Koszi :D
Hát én egy ideig a dailymotion-ön tartottam a fordításaim, de 1 hét után mindet leszedték, mivel jogsértőnek bizonyultak.
Szóval én inkább az indát ajánlanám.
Vannak olyan emberek, akik inkább szinkronosan néznék meg (én speciel szinkronosan is megnézném), szóval igen. Ha van hozzá technikád is az még jobb, és a legcsúcsabb az lenne, ha még szinkrongárdád (család, mami, unokaöccs, stb.) is lenne hozzá.
És indára tedd fel mindenképp, mert a jutyúb túlságosan is ismert. (bár 1-2 hete az indáról az összes Durarara rész le lett törölve jogsértés miatt)
A szinkronizalashoz nincs meg a felszereles :D
Meg ahoz mint az utobbi komentelo is irta, megfeleloen kel idoziteni, ki hangsujozni a beszedet hogy jo legyen, ami egy jo csapat nelkul meg felszereles nelkul nehez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!