Hogyan lehet átváltozni vámpírrá?
szia
ha TÉNYLEG érdekel írj itt egy pm-et
semmi más nem kell,csak ez
de előtte tisztázd magadban hogy tényleg ezt akarod-e ...
Nos, látom jól szórakoztok.
Na de, én írom 12 éves fejjel, hogy vámpírok egyáltalán nem léteznek!Egy régi betegségben szenvedő embereket hívtak vámpíroknak, és innen jött az ötlet, hogy ezeket a fantáziai lényeket felhasználják a pénz éhes emberek.Nem tudom pontosan, hogy milyen betegség volt az, de a tünetei között ott volt a bőr kisápadása stb..stb...(szemfog növés nem xD) Ez olyan mint a zombi.Nem vagyok benne biztos, de a harapással terjedő,megvadulás nagyon hasonlít a veszettségre, ahol az ember "kis" őrjöngés után(kínok közt) meghal...
Igen, én is szívesen kipróbálnám a vámpír létet, ha lenne.=)
Sziasztok. Nos az is igaz,hogy a vámpír "kórt" régen egy betegségnek tudták be amit most nem részleteznék,de az is benne van a pakliba,hogy ez csak afféle figyelem elterelés volt,hogy minden embert megnyugtassanak.
Én nagyon szeretnék vámpír lenni mégha ez olyan keserű dolgokkal jár is.....
Hát hol is kezdjem.. :)
Nagyon makacs vagyok, és általába mosolygós :)
Szeretek csavarogni, haverokkal kocsikázni, sétálni...meg hasonló dolgokat csinálni :)
Külsőmről szeretnél tudni valamit, akkor megnézed a képeket.
Próbállok mindenkivel kedves lenni, de ez sajnos nem mindig sikerül xĐ
Imádom a horrorfilmeket, na meg persze a romantikus filmeket is :$ (:
Szerintem ennyi elég is lesz..ha többet is megszeretenél tudni, írj vagy vegyél fel msnre, aztán még van mit mesélnem xĐ
Tegye fel a kezét minden Zalahalápi, aki magára ismer... ;)
Én pingvin akarok lenni...
pingvinné változtatással nem foglalkozik valaki? :D
sok hülye... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!