Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerul a temetes?

Mennyibe kerul a temetes?

Figyelt kérdés
Nem tudom jo helyre irtam-e? Ejjel kaptam a telefont edesanyamtol, hogy nagyikam meghalt. Svajcban elunk a ferjemmel, aki teljesen veletlenul Magyarorszagon van. Ma jott volna vissza, de megvar. Mivel edesanyam kisnyugdijas, igy mi temetjuk el nagyikat. Valaki tudja esetleg, hogy mennyibe kerul ez korulbelul?
2010. febr. 21. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 200 ezer attól függ milyen kellékeket választasz,mi a legolcsóbbat választottuk,és a papnak a költségei is bennt van a többi utánnajárás az plussz.
2010. febr. 21. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszod. Azt esetleg tudod, mennyi ido, mig eltemetik? 4 honapos kicsi fiamat a nagyinal hagyom, s szeretnem tudni, meddig kell tavol lennem tole :-(
2010. febr. 21. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Ugy ertem, ferjem anyukajanal hagyom, o itt el.
2010. febr. 21. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én papámé egy normális temetés(semmi drága cucc)és 320 ezer volt
2010. febr. 21. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezted mennyi ídő míg eltemetik,bocs,hogy így írom,de ha ( boncolják) akkor is egy hét alatt lezajlik minden.őszinte részvétem,kitartás a 4 hónapos babádért,meg ne aggódj jó kezekben,és helyen van.
2010. febr. 22. 07:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, foleg az utolso valaszolonak a "lelki tamogatast". Utjuk mi is a 400ezret. :-( De mar szombaton lathatom a kicsikemet, ez vigasztal! (Kulonben a mamanak hasnyalmirigy gyulladasa volt, amit hetek ota fajdalomcsillapitoval kezeltek...lehet meg ma is elhetne, es lathatta volna a dedunokajat! :-(
2010. febr. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!