Szellem (ek) lehetnek?
Egyedül vagyok itthon. Anya kitett egy üres üveget az ajtó mellé, amit ki kell dobni. Rajta volt a kupakja. Nyitott ajtónál ültem a szobámban, és hallottam egy kisebb csattanást. Kimentem, leesett a kupak. Azt nem tudom, hogy rá volt e tekerve, visszatettem. Most 1 óra elteltével újabb csattanást hallottam, kimentem, és megint a földön volt a kupak.
Nem hiszek a szellemekben, de ha itthon vagyok, mindig valamilyen hangokat hallok (pl olyan is volt, hogy a nappaliban a betolt szék kitolódott, hallottam a hangját is)
Kólás üvegről volt, hogy nálam is lerepült a kupak, bár abban még volt kóla, és gondolom csak a gáz nyomta fel...
Egyszer amúgy én is annyira féltem egyedül otthon éjszaka, hogy kiültem a lépcsőházba hálóingben, és ott vártam a többieket, kezemben egy késsel. :D (Úgy éreztem, hogy van még valaki a lakásban.) Alig néztek hülyének a szomszédok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!