Ha van hónaljunk akkor hol van a hónunk?
Figyelt kérdés
Na kiváncsi vagyok ki tudja a választ. :D2010. febr. 18. 21:24
1/10 anonim válasza:
a hón vállat jelent, vidéken régen használták. nem vicc.
3/10 anonim válasza:
X'D jó a kérdés én is kiváncsi vagyok :D
le a kalappal h ilyen kérdés eszedbe jut.
irigyellek a temérdek szabadidődért:D
4/10 anonim válasza:
Nos... A hónalj nem más mint a fossa axillaris, avagy a hónalji árok. Négy oldala van, elölről, anterior oldalról a m pectoralis major et minor (nagy és kis mellizom), mediális, középvonalhoz közeli oldala a m. serratus anterior, hátulról a m.lattisimus dorsi (nagy hátizom), m. teres major et minor, szélső, lateralis oldalon pedig különböző izmok, kötőszövetes lányrészek határolják. Teteje a clavicula plusz különböző fasciák. Ezt a m. triceps caput longumja két részre osztja, egy mediális és laterális hiatusra, amelyeken különböző képletek futnak. A hónaljbőr, amely fedi ezt az árkot, fossát, az lesz a hónalj. Dús apokrin illatmirigyben és a szőrtüszőkben ill. faggyúmirigyekben. Véleményem szerint A hónunk valahol itt lehet kb :) (vagyis a bőr feletti rész) Amúgy nem értem, hogy mért itt van a kérdés... esetleg hónalj fetisiszta vagy?
5/10 anonim válasza:
Én is inkább a vállra gondolnék. Az első válasz logikusnak tűnik, nem tudom, igaz-e:) Előttem válaszoló: melyik orvosira jársz?:D
7/10 anonim válasza:
1.válaszolónak igaza van
hónalj vállaljat jelent amúgy
8/10 anonim válasza:
ez hogy jön a szexhez???
hónaljon tosztak???
9/10 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat. Azért írtam ide ,mert ezt a rovatot többen olvassák és gyorsabbna válaszolnak xD Am meg nem tosztak hónaljon!! XD
2010. febr. 19. 12:49
10/10 anonim válasza:
ez a kérdés csak 400szor volt... és nem is egyszer lett megválaszolva: hón=váll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!