A BET365 illetve a Unibet minden esetben korlátoz nyerő széria esetén?
Az iroda nem tudja, hogy te arbitrázs fogadásokat kötsz. Ha normál fogadással bátran játszol és sokat, és ezzel -valamilyen csoda folytán- nyersz is, akkor ugyanúgy korlátoz.
A különbség a kettő között, hogy míg az arbitrázzsal a korlátozásig nyersz, minden mással vesztesz.
Csak egyszer legyen vesztes fogadásod... és az addigi összes nyereményedet, de inkább annál többet kidobsz a kukába. Sok szerencsét!
Majd írd meg egy év múlva, hol tartasz. Lenne rá egy fogadásom, de én nem rizikózom, hátha mégsem jön be.
Rengetegen gondolkodtak már így, ha nem is ekkora kezdő tőkével (ők úgy gondolták, pár hét és lesz ennyi - nem lett, sőt még a kezdő sem maradt meg), de a te pénzed, te rizikód, te dolgod...
Van javaslatom a pénzmozgatásra, amit a rizikó nélküli sportbefektetés stratégia végzéséhez én is használok évek óta, viszont ide nem írom le a linket, mert kitilthatnak érte. Küldtem privátban.
Mindenhol korlátoznak ha nyersz, sőt tőlem már vettek is el pénzt.
Élő fogadás alatt csaltam a szorzókkal..Kihasználtam a többféle fogadási lehetőséget.
Ez állt a levélben amivel elvették minden befizetésem és nyereményem.
Arról nem is beszélve hogy a bet365 pofátlanul befizetést kezdeményez a saját kártyádról, majd az rejtélyesen eltűnik/tiltják a számlát.
A feljelentés meg nem megy semmire, ugyanis a NAV korlátozta az oldalt. "saját felelősségemre használtam"
NE JÁTSZ A BET365-ÖN SOHA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!