Valaki más is gondolja ezt így?
Konkrétan arra lennék kiváncsi hogy osztjátok-e véleményem a mai fiatalsággal kapcsolatban.
A mai fiatalok 12-20 éves korosztály annyira furcsa nekem. a Kicsik egyre szemtelenebbek. Pl.a 12éves kisgyerekek is cigiznek isznak...stb. meg nagyon nagynak képzelik magukat ettül hogy ők most olyat csinálnak mindt a felnőttek. a 14-16 éves lányok között az a "menő" ha van műkörmőd piercinged festve van a hajad. van márkás cipőd kb 5pár. az 5000 forintnál olcsóbb farmert hordeni se lehet. a fiuk pedig nagyon perverzek. semmi szerelem nincs. a Lányoknál sem. csak szex. és akkor csodálkoznak ha terhesek... 16-20éves Lányoknál ciki ha valaki még szűz. soha nem probálta a cigit avgy még soha nem volt részeg. szoval én ezt nemértem. ha valaki egy véleményen van velem akkor irjatok. am 15 éves lány agyok és ne vagyok "nyomi" ugyértem hogyápolt vagyok, szépnek találom magam de nincsenek drága ruháim. vannak jó és rossz tulajdonságaim egyaránt. bocsi kicsit hosszu lett de szerintem ez ígyvan.:D
ohh...:) köszönöm :D
ez természetesen álltalánositás.
Nem mindenki ilyen. Amint írtad, ez általánosítás. :) Én is 15/F vagyok, de nem szeretem az olyan lányokat, amilyeneket leírtál; inkább a normálisakat, akiken nem ment végig az egész város, és képes szeretni. :) Meg persze normálisan néz ki, kedves, rendes, stb. Csak kevés az ilyen. :(
Bár szerintem azért valaki nem lesz ugyanolyan, mint a többi, ha egyszer berúgott, vagy próbálta a cigit. :P Én is "berúgtam" már (nem olyan durván), és még mikor kicsi voltam (10), próbáltam a cigit. :) Szerencsére elkaptak (suliba), és nem is kísérletezgettem tovább. Inkább vizipipa! ^^
A márkás cipőkről meg annyit, hogy azokat én is szeretem. Ezenkívül mindig új kabátot, sapkát, stb. veszek/kérek, de a többi ruha nem muszáj márkás legyen. A turkálóba is vannak egész jó darabok (amikről meg sem mondják, honnan van), és 100%, hogy nem az van minden 2. emberen az utcán! :P
De azt tényleg rossz látni, hogy a mai fiatalság így "elfajult". Szerencsére azért vannak normálisak is, és ki lehet alakítani egy egész normális baráti kört a megfelelő emberekkel. :)
15/F
ezt tök jó hallani.
am énis cigizek.:S (leszokóba) és volt oan is hogy berugtam...
de nemvagyok rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!