Vki felhívta már ezt a számot?
Figyelt kérdés
0680222111 ez állítólag Vidáé de én nem hiszem el. Aki felhívta az mit tapasztalt? Amikor felhívtuk ilyen fura zúgó sípoló hang volt. És amikor beleszóltam a telefonba akkor visszhangzott. Ezt hogy lehet megcsinálni?2010. jan. 29. 16:15
1/12 anonim válasza:
Én most felhívtam neked és angolul beleszolt egy pasi :D
2/12 A kérdező kommentje:
ahha persze ezt nem hiszem el
-.-
2010. jan. 29. 16:21
7/12 anonim válasza:
mi már felhívtuk az osztállyal..xD
am ez vminek az ügyfélszolgálata de mi a kör számnak hivjuk me ott is ugyonez a hang van.. :D
de ne hivogasd sokszor mert kinyomoznak és lebasznak...:D
8/12 anonim válasza:
Kör szám? :D Miért abban milyen hang volt? Abban nem azt mondja a telefonban, hogy 7nap? :D Az átokban van valami fura hang, vagy nem tudom. :D
9/12 anonim válasza:
nemtom nekem ezt mondták h KÖR szám..de már nem emlékszek rá h miben volt ien hang..:D
10/12 anonim válasza:
pár száz kérdés van erről a számról már ezen az oldalon...
a felén már meg is van oldva a rejtély: a tcomnak egy ingyenes hívható fax száma ahol lehet konferencia beszélgetést kérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!