Egy vakon született ember, mit álmodik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 17:23
1/17 anonim válasza:
Huh, ez nagyon jó kérdés. Neki is van kialakított képe a világról, gondolom ő azokban a képekben álmodik. De hogy ezek a képek milyenek, azt egy vaktól kellene megkérdezni. Bár nem hiszem, hogy eltudná úgy mondani, hogy mi teljesen megértsük, ahogy mi sem tudjuk a világot csupán szavakban lefesteni.
2/17 anonim válasza:
Hangokról, illatokról, tapintott dolgokról, mozgásokról, hőérzetekről...
3/17 anonim válasza:
Van, aki közülük lát is álmában, sőt színeket is álmodik, de nem találja el a színeket. Így lehet, hogy az embereknek kék a bőrük, sárga a szemük, és barna a hajuk.
4/17 anonim válasza:
Aki vakon született az nem álmodik.
5/17 anonim válasza:
Mi is úgy álmodunk, ahogy élünk.
Ő miért ne álmodhatna úgy, ahogy ő él???
Feltétel, hogy peregjen a film egy álomban?
Szerintem nem.
6/17 anonim válasza:
Sajnos erre nem tudok választ adni de bár mi ne éljük át az érzést!Biztos álmodnak ahogy ők élnek az álomvilágukban!
7/17 anonim válasza:
Jézusom, erre nem is gondoltam még soha.Azthittem, hogy a vakok is ugyanúgy látnak álmukban, mint mi.
8/17 anonim válasza:
Szerintem ez az egyik legjobb kérdés itt az oldalon. Végre nem egy idióta 13 éve lánykérdést olvasok.
Szerintem sokmindent megfogtál Kedves kérdező!
Tudom nem én vagyok a kérdező, de ha megkérdeznénk egy vakot erről, az bunkóság lenne??????????
9/17 anonim válasza:
Sokaknak van, akiknek rosszul szoktak az ilyenek kérdések esni, de szerintem, legalábbis én nem tartanám bunkóságnak.Persze szerencsére én nem vagyok az ő helyzetükben.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Nagyon nehéz lehet a vak embereknek...
Nekem szerencsére nincs ismeretségi körömben, de azért szívesen megkérdezném tőle, (persze úgy, hogy ne legyen bántó) mégis mi lehet a válasz :)
2010. jan. 24. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!