Volt már, hogy mezítláb voltál valahol és kellemetlennek érezted a szitut?
Igen. Szilveszteri buliba voltunk hivatalosak. Mindenki szépen felöltözve, lányok általában szoknyában, magassarkúban (én is). Megérkeztünk, és házigazda mondta: jaj de jó, hogy itt vagytok, vegyétek le a cipőtöket. Na itt fejeződött be a buli :-(
Mert oké, hogy a vendégnek illik felajánlani, hogy leveszi a cipőjét, de a házigazdának meg illik mondania, hogy nem kell. Főleg egy házibulin. Ha a szőnyeg miatt agódik, akkor ne rendezzen bulit vagy csavarja fel a szőnyeget :-)
Előzőnek:
Szerintem meg tök természetes, hogy mondja a házigizda, hogy le kell venni a cipőt.
(Én se értem mi olyan nagy baj van ebben első)
Egyébként még nem volt ilyen :)
13:37
Pont ugyanez a szitu, szintén szilveszter, házibuli. Annyi különbséggel, hogy nem is értem, miért aggódott a házigazda, ugyanis nem szőnyeg volt, hanem parketta (nem volt túl meleg), rajtam pedig vékony harisnya volt. Kellemes. :D
Olvassatok el 1-2 illemkönyvet (pl.: Görög Ibolyától) és talán megértitek. Kicsit röhejesen néz ki az ember, akár férfi, akár nő kiöltözve cipő nélkül.
Aki meg nem volt ilyen helyzetben, persze hogy nem érti.
/első/
Igazad van, kedves első! :)
Én is jártam úgy, hogy házibuliba hívtak, azt hittem, hogy kerti buli lesz, ezért szandált vettem, de közben bent voltunk a házban végig, ahol le kellett venni a lábbelit. Persze mindenkin volt zokni, csak rajtam nem, és így elég kellemetlen volt nekem.
Születésnapi buliba hívtak meg, de egy puccos lakásba.
a szandálomat le kellett venni, és erre, hogy nehogy megfázzak adtak egy strandpapucsot. olyan lábujjelválasztósat. fuj utálom de kibirtam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!