Hogyan keressek pénzt 12 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy új számítógépre gyűjtök!Kapok zsebpénzt de az a baj hogy havonta 2ezer forintot de ha 3-nál rosszabb jegyet kapok abban a hónapban nem kapok zsebpénzt.Amúgy 120 ezer forint kéne.Várom a válaszokat :)2014. jan. 11. 17:32
1/8 anonim válasza:
Sehogy. 16 év alatt nem kapsz diákmunkát sem.
2/8 anonim válasza:
Aahhh 120 ezer? Még 18 évesen egy nyár intenzív munkával is nehezen keresek meg ennyit. Szerintem jobb ha lemondasz erről, munkát nem tudsz vállalni ahogy helyesen előttem írták, mert törvénytelen a kiskorúak dolgoztatása pénzért, vagyis a "gyerek munka".
Esetleg vegyetek egy használt gépet, elég jó gamer számítógépek vannak már fele ennyiért is. Ha van régi akkor azt meg adjátok el, ez is plusz pénz lenne.
3/8 II.Dartheon válasza:
Srác jól vagy? Én 80 ezerből egy tök jót összeraktam vonla simán magamnak.. :D
Sőt, már 60ból is meglenne.
5/8 A kérdező kommentje:
II.Dartheon. még monitora is kell gyűjtenem arra pedig 30e ft kéne mert full hd 22colos meg gémer pc-t veszek! Kösz a többi választ.
2014. jan. 11. 23:00
6/8 II.Dartheon válasza:
jó, gamer pc lett volna nekem is, az volt meg 60 eerből, + még a monitor az kb egy 20-25 ezer, megvan 85ből.. jó, nekem mindegy h mennyi pénzt baxol el rá, én olcsón, jót raktam össze magamnak :)
Sok sikert!
7/8 A kérdező kommentje:
Ja nem tudom hogy van a gépedbe 16 giga ram mondjuk. De amúgy köszmindenkinek.
2014. jan. 13. 18:33
8/8 anonim válasza:
a kérdezőnek írom: 1. az nem a te géped és nem is lesz 2. 120 ezer forintot sehonnan sem keresel meg magadnak 3. értsd meg hogy nem tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!