Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a csudaert hivjak Rivaille-...

Mi a csudaert hivjak Rivaille-t Levinek?

Figyelt kérdés

Honann szedtek ezt a becenevet? Engem szemely szerint idegesit, foleg mangaforditasokban is igy hasznaljak

Amugy a teljes nevet lehet tudni valahonnan?

2013. nov. 10. 19:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Ájjjh amúgy nagyon sok komlikáció van az SNK nevekkel :/

Sorolom:

Eren Yeager,Jaeger

Armin Arlert,Arlelt

Jean Kristein,Kristchein

Zoe Hange,Hanji

Marco Bott,Bodt

Christa,Krista Lenz,Reiss

Bertholdt,Bertholt,Hoover

Annie Leonhart,Leonhardt

Sasha Blouse,Braus,Brows

Ervin,Irwin Smith

Szóval azért nem csak heichounak mennek az agyára a nevek...

Egyébként úgy hallottam hogy Isayama hivatalosan bejelentette hogy helyesen Levi :)

Lí-váj---->japán kiejtés---->Ri-váj---->hallás alapján írva--->Rivaille

Másfelől utánanéztem,és arra jutottam hogy a Levi héber eredetű,a név Rivaille pedig nem létezik.

2013. nov. 23. 19:33
 12/43 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem maradjunk az eredeti Japán névnél. Nem értem minek átkölteni. Rivai és kész.
2013. dec. 7. 23:35
 13/43 anonim válasza:
0%
azért mert röviditik !! Rivaille a vége LE és hozzátették a VI-t
2014. febr. 18. 20:00
 14/43 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az megy az agyamra mikor azt hiszik hogy a teljes neve Levi Rivaille...sok ilyet láttam már és a hajam kitéptem.

Én egyébként maradnék a Levi-nél.Ahogy #11 levezette az elég jól ábrázolja sztem a hallás és nyugati fordítás utáni kavarodást.A japánok egyébként sem tudják nagyon kimondani az L betűt,úgyhogy szerintem simán lehet Levi.

Plusz a Rivaille hasonlít a raviolihoz.És nem szeretnék kajára gondolni óriásölés és repkedő katonák trancsírozása közbe.

2014. febr. 22. 03:32
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg az idegesít nagyon hogy Levi magyarul is egy normális név >.< Tudjátok milyen rosz, akikor az osztályfőnökötöknek van egy Levi nevü unokaöccse, aki 2 éves, és az osztály karácsonyra ad neki egy kertitörpöt, erre megszólal : "Jé, ez akkora mint Levi!" És senki más nem röhög az osztályból, csak te, de viszont te már fulladozol.
2014. febr. 23. 10:12
 16/43 anonim válasza:
80%
Rivaille ha nem mondod akkor senki se hasonlította volna a Raviolihoz..
2014. febr. 24. 16:02
 17/43 A kérdező kommentje:

14 es 15 :)) szakadok azon amiket irtatok :))

amugy mindenkitol koszonom a valaszokat :)

2014. márc. 23. 10:38
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Óóóóóh közölhetek egy spoilert?Levi teljes neve végre kiderült:D Én keresztbe nyeltem majdnem a kanalam o.o
2014. ápr. 7. 14:45
 19/43 anonim ***** válasza:
42%

#18- akkor én is spoilerezek

!!!!!VIGYÁZZAT SPOILER VESZÉLY, A LELKI KÁROKÉRT NEM FELELEK!!!!

Nos, kiderült Levi teljes neve.......Levi Ackerman. És igen, köze van Mikasa-hoz.....tessék csak kérdezni ha kíváncsiak. Kedves 18-as, remélem te és a kanál is épségben megúszta :)

2014. ápr. 21. 20:29
 20/43 anonim válasza:

SPOILER,SPOILER,SPOILER! Csak akkor olvasd el ezt ha nem zavar a spoiler mert ez az lesz:

Levi/Rivaille igazi neve Levi Ackerman a Rivaille meg csak becenev (aszem :D ).

2014. máj. 3. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!