Mi a csudaert hivjak Rivaille-t Levinek?
Honann szedtek ezt a becenevet? Engem szemely szerint idegesit, foleg mangaforditasokban is igy hasznaljak
Amugy a teljes nevet lehet tudni valahonnan?
Ájjjh amúgy nagyon sok komlikáció van az SNK nevekkel :/
Sorolom:
Eren Yeager,Jaeger
Armin Arlert,Arlelt
Jean Kristein,Kristchein
Zoe Hange,Hanji
Marco Bott,Bodt
Christa,Krista Lenz,Reiss
Bertholdt,Bertholt,Hoover
Annie Leonhart,Leonhardt
Sasha Blouse,Braus,Brows
Ervin,Irwin Smith
Szóval azért nem csak heichounak mennek az agyára a nevek...
Egyébként úgy hallottam hogy Isayama hivatalosan bejelentette hogy helyesen Levi :)
Lí-váj---->japán kiejtés---->Ri-váj---->hallás alapján írva--->Rivaille
Másfelől utánanéztem,és arra jutottam hogy a Levi héber eredetű,a név Rivaille pedig nem létezik.
Nekem az megy az agyamra mikor azt hiszik hogy a teljes neve Levi Rivaille...sok ilyet láttam már és a hajam kitéptem.
Én egyébként maradnék a Levi-nél.Ahogy #11 levezette az elég jól ábrázolja sztem a hallás és nyugati fordítás utáni kavarodást.A japánok egyébként sem tudják nagyon kimondani az L betűt,úgyhogy szerintem simán lehet Levi.
Plusz a Rivaille hasonlít a raviolihoz.És nem szeretnék kajára gondolni óriásölés és repkedő katonák trancsírozása közbe.
14 es 15 :)) szakadok azon amiket irtatok :))
amugy mindenkitol koszonom a valaszokat :)
#18- akkor én is spoilerezek
!!!!!VIGYÁZZAT SPOILER VESZÉLY, A LELKI KÁROKÉRT NEM FELELEK!!!!
Nos, kiderült Levi teljes neve.......Levi Ackerman. És igen, köze van Mikasa-hoz.....tessék csak kérdezni ha kíváncsiak. Kedves 18-as, remélem te és a kanál is épségben megúszta :)
SPOILER,SPOILER,SPOILER! Csak akkor olvasd el ezt ha nem zavar a spoiler mert ez az lesz:
Levi/Rivaille igazi neve Levi Ackerman a Rivaille meg csak becenev (aszem :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!