Hiszel a szellemekben? Milyen furcsa dolgok történtek veled?
Velem sokszor történtek már olyan dolgok, amiktől még így utólag is visszagondolva a falra mászok...
Egyszer az volt, hogy aludtam éjjel, egyszercsak arra ébredtem, hogy valaki a vállamat "veregeti"... aztán hirtelen felriadam, magam mögé néztem, és nem volt ott senki. -.-" Amúgy én is hiszek bennük, és nem érdekel, hogy a szkeptikus hangulatú emberek rámszórják a negatív sziporkáikat. :)
Este, sötétben --> Paranormal Activity.
Ha hiszel a szellemekben, álmatlan éjszakáid lesznek jó sokáig...
Én egyszer jártam úgy,hogy épp ki akartam menni a lakásból,és a fürdőszoba felől valami eszméletlen pokoli hangot hallottam ami olyan volt,mint valami nagyon veszett kutya,vagy nem is tudom mi lenne.Először azt hittem valaki bent van azt hittem faterom hülyül,de ő kinn volt.De annyira megijedtem,hogy nem mertem bemenni a fürdőbe,és gyorsan kimentem a házból,és akkor láttam fateromat az udvaron.Arra emlékszem hogy levert a víz.
Nem szellem volt szerintem,de úgy éreztem mintha a pokol kutyáit hallottam volna.Ez kb 4 éve volt,de azóta sem volt semmi szokatlan.
Van egy pár magyarázat arra, hogy nem léteznek szellemek. Ha félsz, olvasd el, mert megnyugodsz:
ZAJ: ha valamilyen zajt hallsz, és a szabadban vagy, akkor egy állat vagy bogár volt, vagy akár a szél. Ha egy hangoktól elhatárolt helyen vagy és félsz a szellemektől, akkor attól rettegsz, hogy nehogy ott legyen valaki, s ha mélyen elgondolkozól, akkor esetleg hangokat hallasz, amiket a saját gondolataid, vagy esetleg a mágneses tér miatt hallasz. S éjjel mikor megébredsz, hogy valaki beszél, vagy zaj van, valójában nem igaz, mivel az emberi agy akkor is műkődik, m ikor pihenünk,, alszunk. Ekkor megpróbálja feldolgozni a velünk történt eseményeket, rettegésűnket, vágyainkat, céljainkat. Ugyanez történik akkor is, mikor érrezzük, hogy valaki elérint, megfog.
A másik ilyen probléma a szellemek, kisértetek "látása". Annyira beleéljük magunkat abba, hogy léteznek szellemek, kisértetek, hogy képzelődünk, beszélünk hozzájuk, ők is hozzánk.
A fényképek, videók, infrahangok is arról tanúskodnak, hogy igenis léteznek szellemek. A fényképeken a homály amelynek ember alakja van, lehet, hogy csk egy fényvisszaverődés, vagy maszat. Infrahangokat, ultrahangokat az állatok is kiadhatnak pld elefánt. Ők ezekkel a hangokkal kommunikálnak egymás közt.
Bevallom, hogy én is hittem a szeellemekben, mert sok ilzen szellemes filmet nézem, de aki Istenben bizik, az nem fél semmitől.
Remélem, segithettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!