Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hiszel a szellemekben? Milyen...

Hiszel a szellemekben? Milyen furcsa dolgok történtek veled?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a téma,és sokszor érzem úgy,hogy nem vagyok egyedül vagy hogy éjszaka áll valaki az ágyam mellett és hajol felém.De nem tudom miért van ez.Aki szerint őrült vagyok...hát azt sajnálom.Én tudom,hogy nem.
2009. nov. 14. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
tudom, hogy nagyon sokan nem hisznek benne, de engem is érdekel ez a téma... bár én nem érzek semmit, és nem tapasztaltam még ilyen dolgot...de lehet hogy nem is szeretnék, ahhoz túl félős vagyok :D
2009. nov. 14. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem sokszor történtek már olyan dolgok, amiktől még így utólag is visszagondolva a falra mászok...

Egyszer az volt, hogy aludtam éjjel, egyszercsak arra ébredtem, hogy valaki a vállamat "veregeti"... aztán hirtelen felriadam, magam mögé néztem, és nem volt ott senki. -.-" Amúgy én is hiszek bennük, és nem érdekel, hogy a szkeptikus hangulatú emberek rámszórják a negatív sziporkáikat. :)

2009. nov. 14. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer én is aludtam éjszaka, és felkeltem megnézni hány óra van, és ott állt valaki,mint a cövek, rám figyelve. hm..inkább gyorsan visszaaludtam...(nem családtag volt)
2009. nov. 16. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Este, sötétben --> Paranormal Activity.

Ha hiszel a szellemekben, álmatlan éjszakáid lesznek jó sokáig...

2009. nov. 16. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Este aludtam és arra keltem, hogy jéghideget éreztem az arcomon mintha megérintett volna valami..Hát utána egész este nem aludtam meg le is izzadtam a félelemtől.
2009. nov. 16. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
huh...hat felelmetes amiket irtatok...:(...en belecsinalnek egy ien esemenytol:( az biztos.....nekem meg sosem volt ien elmenyem ha lehet elmenynek mondani:))...de remelem nem is lesz:P
2009. nov. 16. 16:55
 7/10 anonim válasza:

Én egyszer jártam úgy,hogy épp ki akartam menni a lakásból,és a fürdőszoba felől valami eszméletlen pokoli hangot hallottam ami olyan volt,mint valami nagyon veszett kutya,vagy nem is tudom mi lenne.Először azt hittem valaki bent van azt hittem faterom hülyül,de ő kinn volt.De annyira megijedtem,hogy nem mertem bemenni a fürdőbe,és gyorsan kimentem a házból,és akkor láttam fateromat az udvaron.Arra emlékszem hogy levert a víz.

Nem szellem volt szerintem,de úgy éreztem mintha a pokol kutyáit hallottam volna.Ez kb 4 éve volt,de azóta sem volt semmi szokatlan.

2009. nov. 16. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy pár másodpercre hallottam kisbaba gőgicsélést a temetőben...
2009. nov. 16. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én igen de még nem történtek velem furcsa dolgok.Csak egyszer az iskolában két barátommal láttunk a folyosón egy különösen nagy lábnyomot.
2013. márc. 15. 16:58
 10/10 anonim válasza:

Van egy pár magyarázat arra, hogy nem léteznek szellemek. Ha félsz, olvasd el, mert megnyugodsz:

ZAJ: ha valamilyen zajt hallsz, és a szabadban vagy, akkor egy állat vagy bogár volt, vagy akár a szél. Ha egy hangoktól elhatárolt helyen vagy és félsz a szellemektől, akkor attól rettegsz, hogy nehogy ott legyen valaki, s ha mélyen elgondolkozól, akkor esetleg hangokat hallasz, amiket a saját gondolataid, vagy esetleg a mágneses tér miatt hallasz. S éjjel mikor megébredsz, hogy valaki beszél, vagy zaj van, valójában nem igaz, mivel az emberi agy akkor is műkődik, m ikor pihenünk,, alszunk. Ekkor megpróbálja feldolgozni a velünk történt eseményeket, rettegésűnket, vágyainkat, céljainkat. Ugyanez történik akkor is, mikor érrezzük, hogy valaki elérint, megfog.

A másik ilyen probléma a szellemek, kisértetek "látása". Annyira beleéljük magunkat abba, hogy léteznek szellemek, kisértetek, hogy képzelődünk, beszélünk hozzájuk, ők is hozzánk.

A fényképek, videók, infrahangok is arról tanúskodnak, hogy igenis léteznek szellemek. A fényképeken a homály amelynek ember alakja van, lehet, hogy csk egy fényvisszaverődés, vagy maszat. Infrahangokat, ultrahangokat az állatok is kiadhatnak pld elefánt. Ők ezekkel a hangokkal kommunikálnak egymás közt.

Bevallom, hogy én is hittem a szeellemekben, mert sok ilzen szellemes filmet nézem, de aki Istenben bizik, az nem fél semmitől.

Remélem, segithettem!

2013. márc. 31. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!