Facebook - rendszerhiba vagy valaki feltört és törölte?
"Ezt írja már órák óta: A fiók pillanatnyilag nem érhető el.
A fiók rendszerhiba miatt pillanatnyilag érhető el. Reméljük, ez rövidesen megoldódik. Kérjük, próbáld újra néhány perc múlva."
Ha más megnézi az adatlapom, akkor pedig ez jelenik meg:
"Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították."
Abszolút nem volt kitalálható jelszavam...
Valakinek ötlete?
Hmm, érdekes.
Szerencsére nem volt rajta semmilyen titkos beszélgetés és effélék, majd csinálok másikat. :D
Szerintem nem nyúltak hozzá.
Mindig előfordulnak rendszerhibák vagy karbantartások, amik egy adott szervert és az azon lévő profilokat érinti. A facebook több tíz-száz gépről fut, ha 1-2 kiesik, attól még a többi profil elérhető.
Ráadásul ki is írják hogy rendszerhiba van, és hogy átmeneti. Van amelyik pár óra alatt megoldódik, esetleg 1-2 nap is eltelhet. Ha törölték a profilt, nem írná ezt ki, szerintem akkor a "hibás e-mail vagy jelszó" üzenet jelenik meg, mert a rendszer nem talál olyan profilt amit azokkal az adatokkal betölthetne.
Nekem is volt ilyen, másfél nap után ment tovább rendesen. Szerintem várj még 1-2 napot mielőtt új profilt regisztrálsz, lehet feleslegesen.
Nem akartam nagyot mondani (sem hülyeséget), csak szemléltetni hogy ha az ő profilja nem elérhető, attól még az oldal megy tovább.
Most megnéztem, 180,000 gépről írnak korábbi cikkek.
Nekem is ezt írja egész nap.
Új funkciót vezet be a facebbok, és mi vagyunk a szerencsések, akik elsőkként élvezhetik majd (nem csak a hozzászólásokat, de megosztásokat is tudjuk majd szerkeszteni).
Fokozatosan, szerverenként lesz elérhetővé téve az új funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!