Mit csináljak mikor a srác akar velem smárolni?
Leírtad: Ez csak úgy jön.
Erre nem lehet készülni. A smárolás spontán dolog.
köszönöm a válaszokat ! :)
akkor felteszem másképp a kérdést: mit csinál a másik nyelve a szádban bocsi a hülye kérdésért de érdekel xD
én is így voltam a barátnőmmel,csak épp fordított volt a helyzet:)
félig nyitott szájjal adj egy nedves-leginkább puszihoz tudnám hasonlítani-puszit az ajkára aztán nagyot kicsit dugd ki a nyelved hegyét és érintsd hozzá az ajkához,majd adj apró "puszikat" a felső illetve alsó ajkára(e közbe végig legyen nedves az ajkad,ezt legegyszerűbben úgy lehet elérni hogy mielőtt elkezdenétek csókolózni megnyalod a szádat)aztán lassan,érzékien told át egy kicsit a nyelved az ő szájába(ekkor valószínűleg ő is ezt fogja tenni)és egymás nyelvei körül,talán a forgatni szó a legmegfelelőbb..szóval forgatni a nyeled az övé körül.
majd újra áttérhetsz az ajkaira..aztán vissza..és így tovább:)
Pár dolog ami szerintem nem túl kellemes egy csókban:
-ha egyből agresszívan áttolod a nyelved a másik szájába.
-ha a nyelved egy propellerhez hasonló intezitással pörög,forog
-ha a gégéjét nyalogatod,ne dugd le a nyelved a torkán
nagyjából ennyi:)
emlékszem én is az első csók előtt sokat olvasgattam és szerintem segített hogy valamennyire eltudjam képzelni..
De egy csók leírása azért is nehéz mert sokan sokfélén csókolóznak..például úgy tapasztaltam hogy bulikba az ajkak nem kapnak nagy szerepet és a nyelvek is sokkal erőteljesebben dolgoznak.szóval a csók típusát is az alkalom hozza..és szerintem máshogy csókolózik az ember a barátnőjével egy együtteltöltött nap után a parkban és máshogy egy partyba.némi alkohol után:)
Gondolom már máshogy is utánanéztél"hogykellcsókolózni" de én is csak azt tudom mondani amit olvashattál..hogy ezt nem nagyon lehet leírni és úgy érzi az ember..majd meglátod a barátot hogy csókol és úgyis hozzá hasonlóan fogsz cselekedni(ha használhatom ezt a szót)ha még az elsőnél kicsit bátortalan is én szerintem már az 5-6.csóknál ráérzel erre.szóval csak azt tudom mondani hogy ne izgulj egyáltalán nem nehéz ahelyett hogy ezen stresszelsz inkább próbáld átadni magad az érzésnek.csukd be a szemed.és ha lehet használd a csókolózni szót a smárolni helyett..olyan lekicsinyítő szerintem..olyan negatív érzéseket kelt bennem ez aszó..
mégegyszer sok szerencsét szeretnék kívánni.nyugi ügyesleszel:)
aj most hogy így írok róla úgy "megkívántam" egy csókot..de mivel szivemcsücskénekegyetlenmazsolája nincs itt muszáj annyival beérnem hogy olvasok..így találtam rá erre..egy másik válaszoló írta az oldalon:)
Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja!
Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.
Néhány tipp a jó csókhoz:
- Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen!
- Hagyd a lányt levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal.
- Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját.
- Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben!
Amit semmiképpen ne csinálj:
- Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet.
- Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni.
- Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél.
- Soha ne nyomd túl erősen a szádat a lányéhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!