Ki szerint hülyeség az, hogy megszűnik a Danubius és a Sláger?
Figyelt kérdés
Helyette pedig politikai rádió lesz. Ahol politikáról beszélnek. Szerintem ez csak egy vicc.2009. okt. 28. 21:44
1/17 anonim válasza:
sajnos nem vicc, én szomorú vagyok.
3/17 anonim válasza:
Kérdés hogy kik fognak beszélgetni...
4/17 anonim válasza:
hát nem vicc, hiába a két legnépszerűbb, és legnyereségesebb adó, ezt az ortt-s törvényt elfelejtették megváltoztatni, amikor elmentek (?) a kommunisták. van még így pár elavult dolog, és hát kötik az ebet.
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Ez tenyleg nem vicc, sajnos. Nagyon szeretem mindket radiot, es nagy kar lenne ertuk, ha ez tenyleg megtortenne. Allitolag november 18-an kovetkezik be a dolog.
7/17 anonim válasza:
Nem is hallottam erről... Hülyeségnek hülyeség, bár engem nem nagyon érint, mert szvsz mind2 hallgathatatlan. MR2 powa!
8/17 A kérdező kommentje:
valamit kéne csinálni mert ez nem mehet tovább. senkit sem fog érdekelni egy politikai műsör főleg a 10 és 30 év közöttieket
2009. okt. 28. 23:02
9/17 anonim válasza:
Én éppenséggel aláírnék bármit, amivel akár egy kicsit is hozzájárulhatok ahhoz, hogy ez ne történjen meg.
10/17 anonim válasza:
Először el se hittem. Aztán meg felhúzott de nagyon. o.O :@
Miért pont a leghallgatottabbakat kell eltüntetni???
Már k*rvára elegem van ebből a mocskos politikából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!