Ez milyen képesség lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon gyakran van velem az, hogyha egyik nap gondolok vmire az másnap vagy később valamilyen módon előjön.pl. Nemrégiben a szüleimtől megkérdeztem mikor is volt a World Trade Center elleni merénylet(szept. 11.) és ma meg olvasom itt Gyk-n egy ezzel a merénylettel kapcsolatos kérdést.Vagy egy idegen szó aminek a jelentése nem tudom(pl.szarkasztikus)hirtelen eszembe jut(nem a jelentése hanem a szó csak úgy minden további nélkül)és utána pár nappal hallotam ezt a szót egy rajzfilmben()The Simpsons) pedig ezelött ezt a részt sosem láttam, és ezt a szót sem hallottam, asszem egy könyvben olvastam.Ez mi lehet?2013. ápr. 3. 13:22
1/2 A kérdező kommentje:
hiszek a véletlenekben,de ez nem az.Nagyon gyakran van velem ilyesmi hetente legalább 2szer.
2013. ápr. 3. 13:26
2/2 anonim válasza:
ha valamire gondolsz, még benne marad az agyadban, és amikor az a dolog előjön később, felfigyelsz rá.
sokminden történik, sokmindent olvasol, de mégis arra figyelsz fel, amin elgondolkoztál valamikor. ez normális.
más dolog meg, amire nem gondolsz fel se tűnik hogy van.
nálam kocsikkal van így. amikor másik kocsival vagyok, biztos hogy ugyan olyanokat látok mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!