Igaz az fiúk, hogy néha ti is néztek szappanoperát, csak letagadjátok mert ciki? :D
Nem. Elvégre nem vagyok mazochista. :)
Kisebb koromban (10éves korom környékén) egy darabig néztem. Azt hiszem a barátok közt volt az (vagy a tv2 hasonló szemete, már nem tudom). Emlékszem, hogy ültem a fotelban, agyhalott nagyanyám üveges szemmel nézte a képernyőt a centi vastag szemüvege mögül, halkan csordogált a nyála, és néha beszólt a tévének, amiben folyamatosan ment valami értelmetlen, semmilyen, unalmas, vergődős, végtelen történet. Néha az idiótája még össze is veszett anyámmal a történet egy-egy eseményén.
Szóval néhány hétig néztem velük, aztán arra gondoltam: ez sz*r. Ez engem nem érdekel, ez engem idegesít, mi a f*sznak nézem ezt?
Azóta nem néztem szappanoperát. Nagyanyám pedig a mai napig minden este -több millió emberrel együtt- üveges szemmel, csorgó nyállal nézi mindkét agyrohasztó szappanoperát, mint valami drogfüggő.
A szappanopera jellemzői
Történetének középpontjában egy közösség áll (pl. család, lakóközösség, barátok, munkahely, iskola), a több szálon futó cselekményt a szereplők között újra és újra felbukkanó konfliktusok viszik tovább.
Az általam felsorolotak mind beleillenek a szappanopera kategóriába, de ha neked brazil/spanyol szutyok kell, akkor nem tudok mit mondani(talán a Bárka című sorozatot de az sem érdekelne ha elkaszálnák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!