Én csináltam valamit rosszul? (lent több infó)
First world's problems...
Hát mondd ezeket el nekik! Igazándiból csakis nekik kéne ezt elmondani, mert rájuk tartozik, ránk nem.
Ja, és tanulj meg helyesen írni. Első lépés: az egy, mindig egy "gy".
hogyha ennyitől otthagynak, akkor nemis igazi barátok....
Az én haverjaim annyit mondtak, amikor elvittük őket haza, mert nekünk is arra volt dolgunk, hogy ők ülnek az anyósülésen, meg hogy milyen fasza verda.....
Szerintem ne is törődj velük, ismerkedj meg a többi oszt. Társaddal, akik remélhetőleg nem ilyen álbarátok
"Az én haverjaim annyit mondtak, amikor elvittük őket haza, mert nekünk is arra volt dolgunk, hogy ők ülnek az anyósülésen, meg hogy milyen fasza verda....."
Szerintem itt lehetett a baj. Hogy otthagytad őket. Én azt mondtam volna apámnak, hogy nem hagyom itt a barátaimat, velük megyek haza busszal, mint ahogy eddig is.
Talán jobban sikerült volna nekik feldolgozni a meglepetést.
Ez tényleg úgy nézett ki, hogy te dicsekedni akarsz. Nekik egy szóval sem említetted.
Hogy ezt hogy tudod helyrehozni? Csak úgy, ha beszélsz velük.
Nem facebookon írogatsz, hanem személyesen. Amikor a buszmegállóhoz mennek, akkor kellene őket megszólítani.
"Szeretnék veletek beszélni. Nem tehetek róla, hogy ennyire gazdagok vagyunk. Éppen azért nem mondtam eddig, nehogy azt gondoljátok, dicsekedni akarok.
De hát ez van, nem tehetek róla. De azért még ti vagytok az igazi haverjaim, ezért nem kellene rám haragudni. Mikor mutattam nektek, hogy nem vagyok közétek való?
Azért, mert gazdagok vagyunk, én bűnhődjek? Veszítsem el a legjobb barátaimat?
A többi már jön magától. De ha erre azt mondják, hogy nem, akkor többet nem érdemes próbálkozni.
A szegények is tudnak büszkék lenni a szegénységükre.
utolsó:
eggyáltalán nem vágtam fel vele mivel NEM tudtam hogy jön értem a fater csak azért jött el értem mert a városba kellett mennünk elintézni a bankban személyes dolgot mint utólag kiderült, én meg nem mondthattam nemet mert az én bankkártyámról volt szó. De nem baj mert azóta beszéltem velük és megint jóban vagyok velük csak nagyon meglepte őket ez a szitu tegnap meg voltak is nálam és iszogattunk meg playstation 3-aztunk szóval minden rendben és köszi a válaszokat :)
Minden jó, ha jó a vége.
Örülök, hogy így alakult, mert sajnáltam volna, ha ezért megszűnik a barátságotok.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!