Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én csináltam valamit rosszul?...

Én csináltam valamit rosszul? (lent több infó)

Figyelt kérdés
Az osztályomban vannak 5-en akikkel süve főve eggyütt vagyunk, mindenhova eggyütt megyünk, viszont nálam nem voltak még(csanakon lakom) mert nagyon nem szeretnének kibuszozni, a többiek győrben laknak mindeggyiknél voltam már átlagossan élnek semmi luxus engem ez egyáltalán nem zavar, viszont a lényeg hogy mindig a buszmegállóba is eggyütt megyünk, pénteken megbeszéltük hogy elmegyünk moziba utána meg discoba ezt még a suliba beszéltük meg,megyünk kifele a suliból mikor látom hogy eljött értem a faterom mert utólag kiderült hogy a városban el kellett intéznünk valamit, a lényeg hogy elköszönök a többiektől és megyek oda a kocsihoz beszállok és mikor mellettük elhaladtunk akkor látom hogy nagyba bámulnak engem, a kocsink egy 2012-es bmw x5, aztán hazaértem és facebookon irtam nekik hogy akkor megyünk erre mindenki lemondta mondom jolvan majd bepótoljuk erre látom másnap hogy képeket raktak fel magukról hogy a plazaban vannak meg a moziban meg a partyfotókat is. Erre írok a többieknek de csak egyikőjük irt vissza az is csak annyit hogy én egy gazdag sznob vagyok, ezen nagyon meghökkentem mert eggyáltalán nem csinálok ugy, meg nem mondom senkinek se hogy csóró meg ilyenek. Az igaz hogy a szüleim nagyon gazdagok de csak mert több vállalkozásuk van magyarországon. Erről én nem tehetek, most mit csináljak? Ma is hozzám se szóltak és kerültek nagyba. Most mit csináljak? 17/F

2013. jan. 22. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:

First world's problems...

Hát mondd ezeket el nekik! Igazándiból csakis nekik kéne ezt elmondani, mert rájuk tartozik, ránk nem.

Ja, és tanulj meg helyesen írni. Első lépés: az egy, mindig egy "gy".

2013. jan. 22. 00:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért csak gyorsan írtam mobilról. Csak az a baj hogy egyáltalán nem szólnak hozzám,ma reggel is odamentem hozzájuk köszöntem azok szó nélkül elmentek onnan.
2013. jan. 22. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt mikor kiírtad, elolvastam, ők a buták, Te nem tettél semmi rosszat. Szerintem azért próbáld velük megbeszélni. Most, hogy kiderült, hogy nem vagy szegény, már hirtelen nem bírnak? De Te nem változtál semmit attól, hogy látták azt a szép kocsit, előtte meg barátkoztak Veled. Nem értem őket:/
2013. jan. 22. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hogyha ennyitől otthagynak, akkor nemis igazi barátok....

Az én haverjaim annyit mondtak, amikor elvittük őket haza, mert nekünk is arra volt dolgunk, hogy ők ülnek az anyósülésen, meg hogy milyen fasza verda.....

Szerintem ne is törődj velük, ismerkedj meg a többi oszt. Társaddal, akik remélhetőleg nem ilyen álbarátok

2013. jan. 22. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

"Az én haverjaim annyit mondtak, amikor elvittük őket haza, mert nekünk is arra volt dolgunk, hogy ők ülnek az anyósülésen, meg hogy milyen fasza verda....."

Szerintem itt lehetett a baj. Hogy otthagytad őket. Én azt mondtam volna apámnak, hogy nem hagyom itt a barátaimat, velük megyek haza busszal, mint ahogy eddig is.

Talán jobban sikerült volna nekik feldolgozni a meglepetést.

Ez tényleg úgy nézett ki, hogy te dicsekedni akarsz. Nekik egy szóval sem említetted.

Hogy ezt hogy tudod helyrehozni? Csak úgy, ha beszélsz velük.

Nem facebookon írogatsz, hanem személyesen. Amikor a buszmegállóhoz mennek, akkor kellene őket megszólítani.

"Szeretnék veletek beszélni. Nem tehetek róla, hogy ennyire gazdagok vagyunk. Éppen azért nem mondtam eddig, nehogy azt gondoljátok, dicsekedni akarok.

De hát ez van, nem tehetek róla. De azért még ti vagytok az igazi haverjaim, ezért nem kellene rám haragudni. Mikor mutattam nektek, hogy nem vagyok közétek való?

Azért, mert gazdagok vagyunk, én bűnhődjek? Veszítsem el a legjobb barátaimat?

A többi már jön magától. De ha erre azt mondják, hogy nem, akkor többet nem érdemes próbálkozni.

A szegények is tudnak büszkék lenni a szegénységükre.

2013. jan. 27. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:

utolsó:

eggyáltalán nem vágtam fel vele mivel NEM tudtam hogy jön értem a fater csak azért jött el értem mert a városba kellett mennünk elintézni a bankban személyes dolgot mint utólag kiderült, én meg nem mondthattam nemet mert az én bankkártyámról volt szó. De nem baj mert azóta beszéltem velük és megint jóban vagyok velük csak nagyon meglepte őket ez a szitu tegnap meg voltak is nálam és iszogattunk meg playstation 3-aztunk szóval minden rendben és köszi a válaszokat :)

2013. jan. 27. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden jó, ha jó a vége.

Örülök, hogy így alakult, mert sajnáltam volna, ha ezért megszűnik a barátságotok.

Üdv.

2013. jan. 27. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
:))
2013. jan. 27. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!