Van élet a halál után?
Ha a kérdést szó szerint vesszük, akkor egyértelmű rá a válasz. Mivel tök általánosan kérdezed, így IGEN, van ÉLET a HALÁL után. Hiszen minden pillanatban halnak meg és születnek emberek. Tehát az egyén halála után az élet ugyanúgy fennmarad - persze már nem az ő "életében".
Ha konkrétan arra vagy kíváncsi, hogy számodra van-e élet a halálod után, akkor az már "kicsit konkrétabb". Arra pedig az válasz, hogy az élet a halállal véget ér. Az, hogy van-e lélekvándorlás, meg hasonló nyalánkságok, az már meggyőződés kérdése. De az életed lezárult, ha van utána valami az már nem "élet".
közvetlenül utána nincs. A halál az élet befejezése. Definíció szerint. Utána nincs élet.
Létezés van, de az nem élet.
Illetve lehet késöbb újászületés, majd élet, de ez megint más tészta.
Ne kérdéseket írj!
Én választ kértem és nem kérdést.
A többieknek meg köszönöm!!!
Csak úgy tiszta véletlenül teszem fel a kérdést a kérdés kiírójának, hogy MI ALAPJÁN DÖNTI EL, hogy erre a kérdésre adott válasza JÓ VAGY NEM JÓ annak, aki a választ beírta? Mert itt látok egy-két lepontozást, pedig teljesen korrekt választ adtak. Max. nem azt, hogy van. Hanem leírták, hogy mit jelent az élet - definíció szerint.
Arról pedig megint nem a válaszadó tehet, hogy egy kérdést nem tudsz normálisan feltenni...
De csak, hogy ne offoljak, válaszolok: Véleményem szerint nincs semmilyen létforma a halál után. Ha neked ez a válasz sem tetszik, akkor ezt is lepontozhatod. Ettől függetlenül ez a válasz a kérdésedre NEM HASZONTALAN.
Lepontozni nem szoktam senkit, csak azt aki kérdést ír mint "válasz".
Thx a többieknek!
Megszuletsz.
Elsz.
Meghalsz.
Halott vagy.
Alszol.Alszol.Alszol.(amit te nem erzekelsz,nem erzel kesz vege elvagtak,bumm)
Aztan, feltamadsz.
Vegitelet.
Pokol\Menny
Eges\orokelet
en igy hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!