Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A pasiknak télleg jobban...

A pasiknak télleg jobban bejön ha egy lányon van mit fogni vagy csak mondják hogy megnyuktassanak minket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Legtöbbünknek az jön be, ha a nő ott kerek, ahol kell, de máshol vékony.

Széles csípő, gömbölyű fenék, közepesen nagy és formás mellek, formás combok, vékony derék. Na az ilyen alkatú csajok teste nálam nagyon bejön. Persze nem kell feltétlenül ennyire jó test, de egy ilyen test az durva jó.

2009. aug. 11. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
nem az alakkal van a gond, hanem az ilyen jellegű kérdéssel. ha pasi nem mond semmit, akkor biztos nem tetszik neki. ha mondja, hogy tetszik, akkor biztos csak azért mondja, hogy megnyugtasson. na én az ilyen hozzáállástól vagyok kiakadva.
2009. aug. 12. 01:39
 3/4 anonim ***** válasza:
26%
én esküszön szeretem ha van a csajon egy icipici úszógumi. de télleg nagyon kicsi. tudjátok ojan hastáncos has...nekik is van. sztem izgató :)
2009. aug. 12. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Van akinek biztos bejön, van akinek meg nem, de nem az a lényeg, hogy mi a tökéletes. Én ugyanúgy el vagyok ragadtatva a barátnőm kis pocijától mint régebben el voltam a lapos hasától, mindkettő gyönyörű, ha nem megy el a torzság irányába.
2009. aug. 12. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!