Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen igaz rémtörténeteket...

Milyen igaz rémtörténeteket ismertek?

Figyelt kérdés
láttam egy olyan kérdést h "milyen rémtörténeteket ismertek" és gondoltam én is meg kérdezem csak én való rémtörténeteket szeretnék:)
2009. júl. 30. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Brutàlis,igaz történet,és sajnos egyre jobban elterjedt,hogy terhes anyàkat megölnek,és a hasukbol magzatokat kivàgjàk,csakhogy övék lehessn a gyerek.

Na ez nagyon szomoru,és ijjesztö,az e,bernek pocakkal lassan ki se lehet lesz mozdulni a lakàsbol:

Kivágták a méhéből a magzatát

Holtan találtak egy 25 állapotos nőt, akinek felvágták a hasát, és eltávolították magzatát a méhéből a keleti parti amerikai Massachusetts állam egyik városában. Ezt a BBC közölte szerdán Worcester város rendőrségére hivatkozva.

Az orvos szakértő szerint a magzat nyolchónapos lehetett, és túlélhette a brutális beavatkozást. Egyelőre azonban nem találták meg a kicsit a rendőrök. Az anyát, Darlene Haynes-t hétfőn találta meg a főbérlő, aki orrfacsaró szagot kezdett érezni az asszony lakásából. A rendőrség szerint napok óta halott lehetett a nő, akinek ágyneműbe csavart testét a hálószobában találták meg. Állítólag utoljára a múlt csütörtökön adott életjelet magáról a nő, aki egy sms-t küldött egy ismerősének, hogy egy barátjával iszogat a lakásában.

Ez nem az első ilyen horror-eset az Egyesült Államokban. Két évvel ezelőtt halálra ítélték a 39 éves Lisa Montgomery-t, mert elrabolta a nyolcadik hónapban lévő 23 éves Bobbi Jo Stinnett-et, majd megfojtotta egy kötéllel, és egy konyhakéssel kivágta magzatát, hogy a gyerek az övé lehessen.

Otty Sanchez három hetes kisfiának megcsonkított testére a rokonok találtak rá hálószobájában.

A nőt kivizsgálták, skizofréniában és szülés utáni depresszióban szenved. A gyermek apja azt szeretné, ha korábbi partnerét kivégeznék

„Nagyon kedves ember volt, és még mindig szeretem őt, de fizetnie kell azért, amit tett.” A rendőrség elmondta, Sanchez állítása szerint az ördög kényszerítette rá, hogy ezt tegye. A hétfői kegyetlen gyilkosság óta az is kiderült, hogy az anya evett is a gyermekből – három lábujját és az agyának egy részét. A rendőrség ugyanakkor a tett brutalitására való tekintettel több részletet nem árult el.

Ez is szörnyü

Forrás: 5perc.hu / Blikk

2009. júl. 30. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
jézusom!! ez brutális asszem nekem ennyi elég volt inkább csak kitalált történeteket olvasok!!!
2009. júl. 30. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ehh..utplsó lesokkolt egy kicsit :s
2009. júl. 31. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló bemásolt cikkét én is olvastam :S

Valami ilyesmi ez is:

[link]

Megdöbbentő.

2009. júl. 31. 16:24
 5/6 A kérdező kommentje:
úristen!!!!!!! elkapott a hányinger!ez egyszerűen brutális és undorító szerencsétlen kisbaba!
2009. aug. 2. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:

mese.

Ha igaz lenne akkor a hírekben lett vólna

2010. júl. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!