Miért van az, hogy némelyik ember olyan rosszindulatú?
Ha olyan kérdést teszel fel,ami indulatokat válthat ki,akkor nem szabad csodálkozni.
Persze vannak,akik szimplán idiótak,velük ne foglalkozz!
Mi volt a kérdésed?
Szia!
Sajnos manapság ez az általános!
Sok ember örömét leli abban, ha rossz dolgokról beszélhet, illetve, ha másokról rosszat mondhat!
Szerintem, az ilyen embereknek saját magukkal van komoly problémájuk!
Az ilyen megnyilvánulásokat nem szabad komolyan venni!
Ezek csak sajnálatra érdemesek!
Ha valaki rossz indulatú,csak küldd el a fenébe, ha csak gondolatban is!
Mindenki azt kapja vissza, amit másoknak ad!
Sokan azt hiszik, csak nekik lehet igazuk!
Az ilyen fórumok pedig, nem nekik valók!
Most hagyd abba a sírást!
Én is elküldtem ma már három embert a fenébe!!!!(Persze csak gondolatban!)
Minden jót a továbbiakra!!!!!!!!!!!!
szia!
a szülés beindításával kapcsolatos volt a kérdésed? ha igen, akkor nagyon sajnállak, botrány amit ott megengedtek egyesek maguknak. ha nem, akkor is nagyon sajnálom hogy ilyen rosszindulatúak megtaláltak. undorító, hogy egyesek milyen pofátlanul bántják a másikat. holott ennek az oldalnak pont az lenne a lényege, hogy bármit meg merjünk kérdezni...én az olyan felhasználókat akik ilyen otromba és ordenáré hangon beszélnek, kizárnám. senkinek nem hiányzik a pocskondiázás meg idiótázás, pláne egy amúgy is érzékeny kismamának...
kitartás!:)
szija!
ne butaskodj mar, egy ilyenert ne szomorkodj. mindenki azt ir ide amit akar, tudod sokan csak unatkozasbol jarnak ide. Ne foglalkozz vele. Kulonben meg semmi oke, hogy teged ragalmazzon amig nem ismer.
Ne foglalkozz vele, ilyen emberek mindig voltak, vannak es lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!