Én kicsi pónim, csak én nem értem?
Gyerekeknek? Sorozat legtöbb nézője felnőtt férfi. Sőt sokkal több férfi nézi a sorozatot mint nő/lány. Még Amerikában me gis rendezik évente a Bronycon-t ahol vannak cosplayek, a youtube-n zenét csináló brony-ik, valamint tulajdonképpen az egész stáb ami az MLP FiM-et csinálja.
Jó lenne ha eljutnék oda.
Amúgy ha jól megnézed mit csináltak brony-k láthatod hogy hogy lett az 1. évad 1. részéből abból hogy keressen twilight sparkle barátokat az hogy a 2. évad utolsó 2 epizódjában el akarják foglalni Equestriát (Ahol a történet játszódik) és a 6 fő karakter verekedik a megszállók ellen.
Én szeretem a show-t és brony vagyok.
+ itt van néhány híres brony is
-Notch (minecraft készítője)
-Bill Clinton (3 kérdésre helyes válaszolt a rádióban az MLP FiM-ről)
-Lady Gaga (igen jól látjátok)
-Obama (a gyerekeivel együtt nézi a műsort)
-Sokan Valve-tól, a Blizzardtól (diabló készítői), és a Bioware-tól Shepherd férfi hangja, Garrus hangja és még páran)
-Tom Crusie (Tara Strong írta a twitteren)
-Stephen Colbert.
-Seth Green (Family Guy-ből ismerhetitek)
interneten:
-Yogcast
-Notch
-Nostalgia Critic
-Weird Al
Barkóczi Máté
/) Én is brony vagyok :D
És csinálok póni PMV-ket meg rajzokat, DreamWarriorFish vagyok a Youtubeon csak mondom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!