Hogy szeretnél meghalni?
Figyelt kérdés
Ha van kedved, írd le én kiváncsi vagyok rá! :) Légyszíves írd hogy hány éves vagy, és hány évesen akarsz meghalni, milyen körülmények közt, stb. Minden ami csak eszedbe jut :) (Tudom, a kérdés morbid és értelmetlen, mert nem befolyásolható a halál, de ha az lenne... :P :))2009. jún. 17. 15:50
31/42 anonim válasza:
ugy szeretnék meghalni mint az apám. nyugodtam elaludva, nem a félelemtöl sikogatva mint az utasai...
32/42 anonim válasza:
Azért kissé elszomorít, hogy ennyien akartok öngyilkosak lenni...
33/42 anonim válasza:
Igazából sehogy, de lehet kicsit önzőn hangzik, de én akarok utoljára meghalni:D az nagy fless lenne ha enyém lehetne pár napra kicsit a világ:) aztán egyszercsak valami mutáns fertőzésben...:D
34/42 anonim válasza:
mindegy de fájdalom mentesen a szülinapomon
35/42 anonim válasza:
Semmi sem számít...
Csak Hősként...
19L
36/42 anonim válasza:
1., elaludni és többet nem felkelni
2., felrobbanni egy épülettel együtt
3., balesetben azonnal meghalni
4., örökké élni :D hmmm de jó lenne :D
37/42 anonim válasza:
Mindegy hogy, csak tudjak róla, ki akarom élvezni a pillanatot xD Kicsit sötéten hangozhat ez, de tényleg:)
40/42 anonim válasza:
mindegy csak fájdalom mentes és gyors legyen,de legyek tudatában-hogy itt a vég.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!