Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Beengednek a keddi habpartiba?...

Beengednek a keddi habpartiba? Ami most 16-án lesz 15 éves múltam és fiú vagyok

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat :)
2009. jún. 15. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Hol? Honnan tudnánk ezt neked megmondani?
2009. jún. 15. 15:51
 2/13 A kérdező kommentje:
majd más megmondja...
2009. jún. 15. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Szija:)

Igen beengednek tutira:)

Én arra a helyre járok:)

szóval ne parázz:):)

Ezermillió százalék hogy beengednek:)

Nagyon jóó bulizást!Bulizz helyettem is:(Munka miatt esélytelen a habparty:(

Puszi(K)

16/L

2009. jún. 15. 16:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ:) rendes vagy puszika :)
2009. jún. 15. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
29%

és kösszy annak aki lepontozott:@

Mert ezt kell csinálni itt:@

Értelmes választ egyértelműen le kell pontozni:@

2009. jún. 15. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
szerintem jogos az elso valaszado felhaborodasa, honnan tudhana hogy beengednek-e? attol fugg milyen kedve lesz a biztonsagi embernek....
2009. jún. 15. 17:16
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
az első válaszadó azt mondta h honnan tudná h hova akar menni a kérdező,milyen habpartyról van szó...stb...mivel ismerem a helyet ezért irtam a második váalszt...és lepontozták vkik...nem érdekel h ki mert tényleg mindenki mindent lepontoz ami nem tetszik.ennyi.nem kidobó ember hangulatátol függ;)
2009. jún. 15. 17:24
 8/13 anonim ***** válasza:
42%
azért pontoztak le 16 éves lány mert látták gondolom hogy kérdezett a srác valamit aztán te válaszoltál neki, egyből adtad utána a puszit. ezt nem kell kommentelni, látszik hogy mi vagy....csak nyugodtan, a te dolgod, bárhol bárkivel érezd magad nagylánynak de ne csodálkozz ha ez lesz az emberek véleménye majd rólad. habparty...pff
2009. jún. 15. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Első vagyok. Most mégis, őszintén, ki tudja, hogy milyen habpartiról van szó? Én 17-én megyek abba discoba, oda majd beengednek? 20-án mehetek arra a fesztiválra? És abba a buliba beengednek majd? Valaki adjon erre értelmes választ!
2009. jún. 15. 17:43
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
-.-" Na neeeeeeeeee xDDDDDDDD
2009. jún. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!