Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Evvel mos mi legyen?

Evvel mos mi legyen?

Figyelt kérdés
A legelső dolog az, hogy az eggyik barátnőm azt mondta nekünk hogy a másik barátnőnkbe látott tetüt...Mondta is neki de csak annyit csinált hogy megigazította a halyát...Aztán rá 1 hónappal késöbb én meg a másik barátnőm(nem az aki ellöször meglátta) megláttuk újra annnak a gyereknek a fején akinek eredetileg is volt.És sok volt!Úgy láttam meg a barna halyán hogy fölötte áltunk és mászott egy csomó kifejlett pédány! Megbeszéltem a barátnőmmel hogy hogy mondjuk el neki mert így ugye nem kéne suliba jönnie...Elmondtuk neki hogy addig ne jöjjön suliba ameddig nem múlik el...Aztán hazament...Én is meg a barátnőm is...Anyának elmeséltem hogy mi történt...ERRE ANYA NEKEM IS A PATIKÁBA MEGLÁTTA A FEJEMEN.Biztos hogy attól a gyerektől kaptam el mert sokat voltam vele és a tetüje is rengeteg volt.Nem mentem másnap suliba de viszont még aznap kiírtódott mikor megláttuk...Dem azért még elmentünk a védőnőhöz és ő is ezt mondta hogy nincs több.Amikor én nem voltam suliba úgy volt hogy elmegyek a barátnőmmel meg avval a mássikal moziba...de akkor amikor még meg volt beszélve nem tudtuk hogy tetves.Megmondtam a barátnőmnek hogy akkor én nem megyek ha ő is jön mert nem akarom hogy énis visszafertőződjek meg még más elkapja tőle...Elmondta ezt a barátnőm neki de nagyon akart velünk moziba jönni tetvesen! Nem tudta fölfogni hogy hemzseg a tetütöl a feje...Aztán meg 1 óra allat meggondolta magát és azt mondta hogy azért nem jön mert hogy ne kapja el tőlem.de b+ én kaptam el tőle...De haggyuk amúgy is egy hülye volt az a gyerek...Aztán mozi után 1 nappal már jöttem mert elmúlt...És látom nincs ott a tetüs gyerek és a kurkászós néni meg az évben másodszára pont az nap jött...NEM FURA EZ EGY KICSIT?!.Na mind 1...De aztán kiderült hogy a tetves gyereknek az annya lement az igazgatóhoz hogy mi miért terjesztünk róla ilyet miközbe csak annak a 2 embernek mondtuk el akivel eggyüt van hogy tetves és hogy nem menjenek a közelébe vagy kezeljék le magukat...Mert a gyerek nem bírja fölfogni hogy ne jöjjön suliba mert fertőző...Sőt még az ofőnk is azt mondta nekem meg a barátnőmnek hogy ne terjesszünk olyat ami nem is igaz pedig mi láttuk hogy egyforma bogarak ami 3-4 mm-teresek és mászkálnak a fejébe!!!! És mivel énis elkaptam énis megismertem mert az enyémen is ugyanolyanok voltak úgyhogy az biztos tetü volt!!!De az ofőn nem hitt nekünk elmondtam ez anyának hogy nem hisznek nekünk...Anya fölhívta az igazgatót erre az igazgató nagyon leoltja anyát hogy mennyire szégyeljük magunkat hogy a barátnőnkről ilyet terjesztünk miközbe mi meg miért csinálnánk ilyet???!!! Meg hogy nem is igaz mert a tetüt nem lehet észrevenni miközbe anya a patikába látta meg a halyamon!!! De én esküdni merek rá hogy nekünk van igazunk!!! Mi nem akartunk rosszat mi csak nem akartuk hogy más is kiadjon 10000-ft mert a tetüink mert anya is elkapta tőlem ennyibe került!!!!
2012. jan. 12. 19:44
 1/6 A kérdező kommentje:
én 11 vagyok barátnőm meg 12.Akibe megláttuk 13 ő 7.-es én meg a barátnőm 6.-os
2012. jan. 12. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
sőt még az ofőnket anya is fölhívta hogy ez a gyerek tetves...+ az igazgatónak amikor anya elmondta hogy de hát mi láttuk benne arra azt mondja hogy miért hisz egy gyereknek miközbe b+ az anyám!!!!!!!!
2012. jan. 12. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ajjajjajj... nagyon szúrja a szemem, úgyhogy egy jó kis OFFolással fogok nyitni. Tehát HAJ és nem haly. EGYÜTT és nem eggyütt. ANYJA és nem annya. Egyébként meg még sorolhatnám, de a helyesírási hibáidat jelzi az a kis piros pontozás a szó alatt. Ezek pedig nem, hogy súlyosak, hanem GÁZ hibák.

Kérdésedre válaszolva: igen lehet tetves volt , bár nem voltam ott, tehát biztosat nem tudok mondani. Mindenesetre a tetűnek azért vannak egyéb jelei, nem csak "bogarak" másznak a fejeden, hanem nagyon viszket is. Ha feltűnően sokat vakarja a fejét, és ehhez társul az, amit láttatok, akkor viszont erősen valószínű. Ezt viszont vele kell megbeszélned és nem a barátnőddel meg az igazgatóval. Menj oda hozzá és négyszemközt mondd el neki, hogy : Te figyelj Erzsikém, az az igazság, hogy szerintem megfertőződtél tetűvel. Ne ijedj meg, mert a tetű nem a koszos hajba megy, egyszerűen ha valakinek hosszú meg göndör a haja az könnyen elkaphatja bárhonnan. Viszont szeretném , ha lekezelnéd, egyrészt neked is kényelmesebb lesz, másrészt másoknak sem okozol kellemetlenséget azáltal, hogy megfertőzöd.

2012. jan. 12. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibák miatt...

"Te figyelj Erzsikém, az az igazság, hogy szerintem megfertőződtél tetűvel. Ne ijedj meg, mert a tetű nem a koszos hajba megy, egyszerűen ha valakinek hosszú meg göndör a haja az könnyen elkaphatja bárhonnan. Viszont szeretném , ha lekezelnéd, egyrészt neked is kényelmesebb lesz, másrészt másoknak sem okozol kellemetlenséget azáltal, hogy megfertőzöd."

Szinte ugyan ezt mondtuk neki de nem csinált semmit le se kezelte meg még suliba is jött...És igen vakarta a fejét

2012. jan. 12. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az viszont kellemetlen! Ilyen esetben, hát nem biztos, hogy a legjobb tanács és a legjobb módszer, de szóljatok az iskola orvosnak, vagy az iskola védőnőnek, aki van! Ha ő váratlanul bejön, akkor kénytelen lesz megmutatnia a fejét. Lényeg, hogy ne tudja előre, hogy mikor lesz ilyen vizsgálat, mert ezek szerint belógja. Bár megmondom őszintén ,nekem is volt tetűm még kicsi koromban, nagyon hosszú, szőke hajam van (abba megy a legjobban) és irtó kényelmetlen dolog volt. Tehát el nem tudom képzelni, hogy valaki, hogy képes ezzel együtt élni. Egyrészt a tudat ,hogy élősködők vannak a fejemen (ezáltal a párnámon, paplanomon, ruhámon), másrészt az állandó viszketés, véresre vakarás. Nagyon igénytelen ember lehet az, aki ezt nem veszi komolyan...
2012. jan. 12. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem csak én meg a 2 barátnőm látta a fejében hanem álítólag 1-2 ember még az osztályomban
2012. jan. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!