Volt már cikis élményed? És ha igen mi?
Nekem az volt hogy egyszer mentem a suliba és a metrón voltam amikor mellettem egy nő volt(mielőtt vki megkérdezné...lány vagyok:D) és nem vettem észre elsőnek pedig,és amikor majdnem elzuhantam megfogtam a seggét:D nagyon égő volt,hisz a csaj is nézett meg mindenki engem...áhh :D
meg volt olyan is hogy van 1 bnőm a suliba akivel nagyon jóba vagyok,és mindig úgy köszönünk hogy seggrepacsi és ölelés..no de nem vettem egyszer észre hogy nem Niv az(Niv a bnőm beceneve) és 1 pasival csináltam azt hogy seggrepacsi, és megöleltem...(az a pasi aki tetszik nekem) és így az arcára nézek és látom hogy ő Krisztián :D istenem ez nagyon égés x.x
veletek?:D
Nálad úgy látom jönnek-mennek a seggek... :D
Kérdésre válaszolva: Hű, rengeteg volt már, felsorolni sem tudnám. De ezeket jobban szeretem elfelejteni... Pl. amikor elkezdett romlani a szemem, és még nem volt szemüvegem, és a nálam 2 évvel fiatalabb szomszéd fiúnak csókolommal köszöntem, mert azt hittem az apja az. Csak aztán ahogy közelebb ért, akkor néztem... :DDD:DDD ÁÁÁÁ
2.válaszolónak mondom:
LOL:DDD biztos nevettek rajtad h közértbe mész vonatjegyért... :D
az még hagyján, de ott volt kitéve a szalagra a holmi is, amit vettem. :D
Amúgy meg buszon (BKV in főváros) rendszeresen eljátszom, hogy "Másodosztályú diákjegyet kérek" :D
Első csók...egymás lefejelése...túlságosan akartuk.uff.:S:D
Persze volt cikibb,viccesebb is, de hirtelen ez ugrott be.
jesszusom milyen ciki dolgok történtek veletek,itt röhögök mint egy nemtom mi :D
meg volt olyan is amikor így nagyba vásárolok egy ilyen ruhaboltban és hirtelen elgondolkodtam magamba hogy milyen rég nem láttam a kutyám(2 órája...nekem ez kínzás úgy imádom:D) és odamentem az eladóhoz és elkezdtem mondani neki:
kérek 2 junior kutyatápot,és még egy nyakörvet
gondolhatjátok hogy nevettek rajtam istenem :D
köszi =) és ez 6.-ban volt,most meg 7.-esek vagyunk és együtt járunk féléve:D
amikor ezeket kapta akkor azt kérdezte hogy: wow,azthiszem van mégegy rajongóm,aki kicsit rámenős
és mosolygott:D tök vicces volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!