Az emo boyok szőrtelenítik a lábukat, kezüket?
BA.SZÁTOK MEG!
ATTÓL HA VAKI EMO NEM AZT JELENTI HOGY VAGDOSSA MAGÁT HA UNATKOZIK, ÉS NEM MINDEGYIK BU.ZI!!!!
ÉS NEM ÖNGYILKOS CSAK NÉHA.
NEM AZÉRT VAGDOSSÁK MAGUKAT MERT UNATKOZIK HANEM AZÉRT VAGDOSSA MAGÁT MERT A BELSŐ FÁJDALMAKKAL EGYENLÍTI KI AZ ÉRZELMEIT!
BAS.ZÁTOK MÁR MEG MOST MÁR KOMOLYAN!!!!
NEM LEHET 1 RO.HADT VÁLASZT ADNI A KÉRDÉSSEL KAPCSOLATBAN!
lejárt és gáz :D hány éves vagy? nem ajánlom hogy belemenyj ebbe az egész emo dologba, elb.szod az egész életed, a szociális kapcsolataidat, és kifog hatni a jövődre is, nehéz lesz levakarni magadról, csak mert neked fájdalmaid vannak, meg egycsepp feltünési viszketegséged. minden embernek vannak fájdalmai, mégse élünk olyan szabályok szerint, hogy most szőrteleníteni kell e a lábamat vagy se, mert én emo vagyok és fájdalmaim vannak, és én így fejezem ki! inkább álj talpra mielőtt elbaszod ezzel a rohadt "stílussal" a maradék jó dolgot is az életedben ami még menthető volna! nem a kérdésre válaszolok, hanem SEGÍTENI PRÓBÁLOK FELNYITNI A SZEMED, bocsáss meg kérlek.
-_-' ohshit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!