Meddig marad a szervezetben benne a fű (drog)?
Mindenféle drog, legyen az fű, speed herka vagy bármi, 3 hónapig kimutatható.
De nem ajánlom a fű kipróbálgatását sem, nem hiszem hogy arra lenne szükséged
Tegyél fel még egy kérdést: A honvédségi felvételin csinálnak-e drogtesztet? Biztos kapsz hozzáértő válaszokat!:)
Szerintem nem csinálnak, de fejezd be a füvezést!
1. Ne aggódj, a katonaságnál nem csinálnak drog tesztet. Akkor se, ha ezzel ijesztgetnek a szadista orvosok.
2. Pár hétig mutatható ki a fű. Alapból. Viszont ha sokat tolod, előfordulhat, hogy lerakódik egy része a zsír szöveteidben. (Nem érdekel, h vékony vagy, akkor is van zsírod :)) Az egészen addig ott marad, amíg el nem kezdesz fogyni.. Akkor ugyanis elég a zsír, és újra a véráramba kerül. Ha pl. dagadt korszakodban füvezel, és 10 évre rá intenzív fogyókúrába kezdesz, akkor sem ajánlok egy drog tesztet, mert simán kimutathatja.
No para, love, peace, rock n roll.
mármint ezt a fűre értettem,a többiről nem tudom pontosan,de pl.az lsd örökre elraktározódik a gerincvelőben,ezért bármikor lehetnek flashbackjeid,ami mondjuk para pl.vezetés közben...
két hét alatt simán eltüntetheted,csak igyál sok folyadékot.(előző)
1: "vizeletvizsgálattal könnyűszerrel kimutatható, ugyanis a vizeletben lévő karboxilsav-metabolitok hetekig, sőt, egyes esetekben hónapokig megtalálhatók. A tesztek azonban csak kvalitatív jellegűek, a vizelettesztek mennyiségi kimutatásra alkalmatlanok."
Amúgy lehet hogy rosszul tudom és más droggal van így, de én a fűre emlékszem: az idegsejtekben marad valami bomlásterméke, ami nem bomlik tovább és nem kerül ki a vérbe, szal nem nagyon tűnik el a szervezetből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!