Mit tegyek a galambetetés ellen?
Figyelt kérdés
A lakótelepen ahol lakom (Bp.), etetik a galambokat.Sajnos még nem láttam, hogy ki/kik teszik ezt.Ez egyre elviselhetetlenebb. Van olyan amikor fél kilós kenyereket dobálnak ki nekik. Nagyon sok a galamb, az ürülék.A járdán nem lehet közlekedni, tartok a fertőzéstől és állítólag a csótányok is megjelenhetnek. Kihez/Hova fordulhatok?? (akik foglalkoznak is vele) Tudtommal lehet próbálkozni az önkormányzatnál,közterület felügyelőknél, ÁNTSZ-nél, de azt olvastam, hogy nem igazán foglalkoznak az üggyel. Van erre jogszabály egyáltalán? Esetleg tippek, hogy mit tegyek, hogy ez ne folytatódhasson?2011. júl. 11. 11:31
1/4 anonim 

válasza:

Budapest /de talán Magyarország/ egész területén szabálysértés a galambok etetése, csak a közterület-felügyelők nem foglalkoznak vele.
Rengeteg betegséget terjesztenek a galambok, ráadásul a galambszar sokkal jelentősebb mennyiségű szennyező anyag mint a kutyaszar.
2/4 NanoBattery válasza:
Fényképezd le aki eteti és küld be a náciknak. :(
Ők máshoz úgy sem értenek, mint az irtáshoz, de azt viszont felülmúlhatatlanul végzik és értenek is hozzá. :(
3/4 anonim válasza:
Inkább takarítsanak el, de nem büntetni kell, aki állatot etet, az egy jólelkű ember, te meg egy szar alak vagy, mert nem veszed észre, hogy a galambok is szeretni való élőlények.
4/4 anonim válasza:
Sír melletted egy szaros csecsemő, azt is ott hagyod éhesen? Tudom, hogy van különbség, számotokra, de tudnotok kell, hogy nagyon nagyon szűklátókörűek vagytok még mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!