Most mit csináljak ha ilyen van?
Gyorsan HELP !!!
Nincs itthon betétem, mert későn keltem, és a bolt zárva van, a közelben csak ez az egy bolt van, max még 1 de azis zárva. ( -.- ). Tampon van itthon. Még nem használtam soha, de valamit kell nem folyhatok a nagyvilágba. Még csak a 2. nap, szval tampont használjak hnapig??? És nem baj, ha éjjelre is tampont teszek fel? Mivel ma már sehogy sem tudok betétet szerezni!! 13/L
Hát akkor lehet, hogy nem ez lesz életed legkellemesebb napja, de ha nincs más megoldás. akkor próbáld ki. Tudod, hogy hogyan kell használni?
ÉS nézd meg, mekkora méretű van otthon. Ha van kisebb, akkor lehetőleg azt használd.
Használhatod estére is, nem gond.
de akkor estére mit használjak??
valamit muszáj feltennem!!
fuu megmenekültem !!
még voltak a boltban, mert kdierült h ma délig volt ! :)
Csak ha jól végződött a dolog. :)
Mellesleg nyugodtan lehet tamponnal aludni, nem tudom mire gondolt a kedves előttem szóló, hogy miért ne, de mindegy.
előzőnek!
azért nem mert 9.-10órát nem nagyon ajánlatos ha tampont teszel be.
Nos, "kedves" 16:29-es, ha le akarnék ereszkedni a szintedre, akkor erre azt válaszolnám, hogy pedig nem ártana, javaslom, hogy a szádba dugd, ha már kora délután is ilyen mocskos.
De nem válaszolom ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!