Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni, Tekeredik a rétes, kígyó akar lenni?
Én úgy látom,hogy károsodás nélkül sikerült felnőnöd,és az ingyom-bingyom táliber,tutáliber-máliber sem ártott meg.
Nagyon hülyén nézne ki,ha sz ovisok az alkotmány szövegére kígyóréteseznének.
jajnemár! persze miérelme...az hogy vicces és szeretik a gyerekek,ahogy te is szeretted.
és még rengeteg ilyen játék van,amiben nincs ráció,mégis élvezzük
Aspie vagy, vázze? [link]
... mert akkor üdv a klubban. Én is ki nem állhattam az ilyen értelmetlen hülyeségeket, amikor annyi értelmes, logikus, és érdekes dolgot is lehetett volna csinálni. (Máig nem értem, hogy ebben mi a vicc. A rétes egy kicsit sem hasonlít a kígyóra, szerintem. Vagy nem láttam még "megfelelő" rétest?)
Tényleg elég normális felnőtt lettem :P
De a csiga biga gyere ki, még midnig jobb...ja nem, mert ég a haza, meg nem esziks e tejet, se vajat, vagy az nem abban van ? :D
jójó, mondjuk mese, és fatázia, és az kell a gyereknek, ebből a szempontból végülis ok. :)
Tudom, hogy készül a rétes, anyukám most is úgy csinálja, én soha nem ettem boltit.
Kinyujtják az asztalra a tésztát, megöltik, és két oldaltól összetekerik, és két "kígyó" lesz belőle a tészta középvonalában...:D
Nem vagyok aspi, csak elkapott kis aspiszellem délután :D vagy így kezdődik ?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!