Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tekeredik a kígyó, rétes akar...

Tekeredik a kígyó, rétes akar lenni, Tekeredik a rétes, kígyó akar lenni?

Figyelt kérdés
Ennek mi értelme?
2011. jún. 25. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
ez egy gyerekjáték mondókája. a gyerekek fogják egymás kezét és tekerednek és addig tekerednek és éneklik,míg össze nem gabalyodnak ovisok nagyon szeretik/szerették
2011. jún. 25. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez egy körjáték óvodásoknak.Megfogják egymás kezét és egyre gyorsabban énekelik és mennek körbe,egymás keze alatt is átbújva.A végén csomó és esés következik.
2011. jún. 25. 15:38
 3/10 A kérdező kommentje:
jó tudom, hogy mi ez...De magának a szövegnek mi értelme? és szegény szerencsétlen gyerk ( mint anno én) ilyen hülyesgeket kellett énekelnie. Mikor lesz egy kígyóból rétes..miért pont rétes, mért pont kígyóból?
2011. jún. 25. 15:41
 4/10 anonim válasza:
Azért mert hasonlítják egymáshoz, ha jobban megnézed a régi háziasszonyok milyen rétest sütötek tényleg hasonlít a külalakjuk. Hosszú, feltekerik.
2011. jún. 25. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom,hogy károsodás nélkül sikerült felnőnöd,és az ingyom-bingyom táliber,tutáliber-máliber sem ártott meg.

Nagyon hülyén nézne ki,ha sz ovisok az alkotmány szövegére kígyóréteseznének.

2011. jún. 25. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:

jajnemár! persze miérelme...az hogy vicces és szeretik a gyerekek,ahogy te is szeretted.

és még rengeteg ilyen játék van,amiben nincs ráció,mégis élvezzük

2011. jún. 25. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Aspie vagy, vázze? [link]

... mert akkor üdv a klubban. Én is ki nem állhattam az ilyen értelmetlen hülyeségeket, amikor annyi értelmes, logikus, és érdekes dolgot is lehetett volna csinálni. (Máig nem értem, hogy ebben mi a vicc. A rétes egy kicsit sem hasonlít a kígyóra, szerintem. Vagy nem láttam még "megfelelő" rétest?)

2011. jún. 25. 15:59
 8/10 A kérdező kommentje:

Tényleg elég normális felnőtt lettem :P

De a csiga biga gyere ki, még midnig jobb...ja nem, mert ég a haza, meg nem esziks e tejet, se vajat, vagy az nem abban van ? :D

jójó, mondjuk mese, és fatázia, és az kell a gyereknek, ebből a szempontból végülis ok. :)

Tudom, hogy készül a rétes, anyukám most is úgy csinálja, én soha nem ettem boltit.

Kinyujtják az asztalra a tésztát, megöltik, és két oldaltól összetekerik, és két "kígyó" lesz belőle a tészta középvonalában...:D

Nem vagyok aspi, csak elkapott kis aspiszellem délután :D vagy így kezdődik ?? :D

2011. jún. 25. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Áá, nem, az kisgyerekkorban "kezdődik", később már nem tud. Lehet persze "asperger szerűen" gondolkodni, de az igazából as AS-nek is csak következménye, nem maga az AS. Az AS bőven tartalmaz nem intellektuális tüneteket is, amik elég korai gyerekkorban már észlelhetők. (Ha van, aki jelentőséget tulajdonítson nekik. Az én zajérzékenységemnek pl. még én sem tulajdonítottam jelentőséget, azt hittem, mindenki ilyen. Aztán később, amikor dolgozni kezdtem emberekkel, kiderült, hogy nem hogy mindenki, senki nem ilyen. :P)
2011. jún. 25. 19:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Jujj olyanom nekem is van , még zenét se bírom :o
2011. jún. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!