Ha válság van, és ennyire nincs pénz, akkor miért van ennyi kövér ember?
Nálunk mindig akkor megy el több pénz kajára (és persze megy el több idő a főzésre), ha párom fogyózik.
Vicces, hogy a karácsonyi süti készítés sokkal olcsóbb, mint az azt követőjanuári fogyókúra... de így van.
Érdekes kérdés volt, nekem nem is volt kézenfekvő a válasz, most már tudom, miért vagyok kövér. :D Mi is tészta, krumpli, meg a többi hizlaló dolog, bár én nem mentegetem magam, eszek is sokszor sokat, sajna a folyamatos munkarend csak hátrányos evés szempontjából.
Akik hormonzavarral jönnek a kövérségüket mentegetőzve, azokat meg tudnám fojtani egy kanál vízbe. :D Tény, hogy valaki genetikailag hízásra hajlamos (én is ilyen vagyok), de aki tesz ellene, nem zabál, az nem lesz kövér, tudom, hogy akkor tudtam fogyni, mikor szinte alig ettem valamit.
A hormonzavar csak olyan betegségeknél jár hízással, mint a Down-kór, csak a sok magát mentegető dagadt nő erről megfeledkezik...
(Hangsúlyozom: én is kövér vagyok, 90 kg fölötti!!!)
Én is süthetős vackokat, lángost eszek..
Nem mondanám, hogy a kaja az utolsó amin spórolnak az emberek... hisz, hogy fedél legyen a fejük felett, az fontosabb. Ha netán gyerek is van, az a legfontosabb...
Akik hormonzavarral jönnek a kövérségüket mentegetőzve, azokat meg tudnám fojtani egy kanál vízbe. :D
Ez neked talán vicces, de én ismerek tényleg hormonbeteg embereket, és hidd el, a hízás csak az egyik problémájuk. Szóval csak gratulálni tudok.
AMúgy nem csak olcsóbbak, de sokkal egyszerűbbek is a hízlaló kaják.
Egy salátát elkészíteni annyira nem drága mulatság, DE kenyér, zsír mindig van otthon, 5 perc alatt kész a zsíros kenyér... a salátához be kell vásárolni zöldségesnél, mosni, szeletelni, öntetet készíteni, valami kis husika bele, sajt, stb... lehet, hogy pénze lenne rá az anyukának, de ha akkor esik haza a 12 órás műszakból, akkor nem fog magának salátát csinálni az tuti...
A hormonzavar tényleg nagy probléma.
Az éhezés tényleg nem jó dolog, hozzáteszem, hogy ha valakinek sikerül lefogynia, a szervezete még másfél-két évig azon dolgozik, hogy visszaszedje ezeket a kilókat. Szóval ez az egész nem olyan egyszerű, hogy nem eszünk és fogyunk.....
A koncentrációs táborokban pedig nem csak nem ettek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!