Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha válság van, és ennyire...

Ha válság van, és ennyire nincs pénz, akkor miért van ennyi kövér ember?

Figyelt kérdés
Nem rosszindulatból kérdezem, objektív válaszok érdekelnek!Ha ennyire kevés a pénz, honnan telik ennyi nasira, meg ételre? Nem mondanám, hogy az egészséges ételek annyival drágábbak, mint pl. egy meki...
2011. jún. 23. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
97%
Mert a hízlaló ételek olcsóak. Koliban mindig ilyen süthetős bagettot és pizzát ettünk, mert az volt az olcsó. Persze, hogy híztunk.
2011. jún. 23. 12:48
 42/88 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk mindig akkor megy el több pénz kajára (és persze megy el több idő a főzésre), ha párom fogyózik.

Vicces, hogy a karácsonyi süti készítés sokkal olcsóbb, mint az azt követőjanuári fogyókúra... de így van.

2011. jún. 23. 12:49
 43/88 anonim ***** válasza:
56%

Érdekes kérdés volt, nekem nem is volt kézenfekvő a válasz, most már tudom, miért vagyok kövér. :D Mi is tészta, krumpli, meg a többi hizlaló dolog, bár én nem mentegetem magam, eszek is sokszor sokat, sajna a folyamatos munkarend csak hátrányos evés szempontjából.

Akik hormonzavarral jönnek a kövérségüket mentegetőzve, azokat meg tudnám fojtani egy kanál vízbe. :D Tény, hogy valaki genetikailag hízásra hajlamos (én is ilyen vagyok), de aki tesz ellene, nem zabál, az nem lesz kövér, tudom, hogy akkor tudtam fogyni, mikor szinte alig ettem valamit.

A hormonzavar csak olyan betegségeknél jár hízással, mint a Down-kór, csak a sok magát mentegető dagadt nő erről megfeledkezik...

(Hangsúlyozom: én is kövér vagyok, 90 kg fölötti!!!)

2011. jún. 23. 12:50
 44/88 A kérdező kommentje:

Én is süthetős vackokat, lángost eszek..

Nem mondanám, hogy a kaja az utolsó amin spórolnak az emberek... hisz, hogy fedél legyen a fejük felett, az fontosabb. Ha netán gyerek is van, az a legfontosabb...

2011. jún. 23. 12:50
 45/88 anonim ***** válasza:
51%
Nincs genetikailag kövér ember. A koncentrációs táborokban sem volt. Csak a rossz táplálkozási szokásokat lehet örökölni. Meg összeeszik az ember egy halom szemetet, és csodálkozik, mitől hízott meg. Elárulom: a térfogatnövelőtől. Meg tömény szénhidráttól és zsírtól.
2011. jún. 23. 12:51
 46/88 anonim ***** válasza:
79%

Akik hormonzavarral jönnek a kövérségüket mentegetőzve, azokat meg tudnám fojtani egy kanál vízbe. :D

Ez neked talán vicces, de én ismerek tényleg hormonbeteg embereket, és hidd el, a hízás csak az egyik problémájuk. Szóval csak gratulálni tudok.

2011. jún. 23. 12:52
 47/88 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem (mindig) függ össze a kettő. Ismerek olyanokat, akik alapba kövérek és jó minőségű élelmiszert fogyasztanak. De mégis kövérek, mert sajnos ilyen alkatot örököltek. Vagy rosszabb esetben előfordul, hogy betegségből kifolyólag túlsúlyosak.. Ilyet is ismerek. De igen, az is igaz amiket előttem írtak a válaszadók. Az egészségesebb élelmiszerek mindig drágábbak. Egyszer véletlen betértem egy bioboltba.. Nézelődtem, aztán egyszer csak megakadt a szemem a 700ft-os 1 literes tejen.
2011. jún. 23. 12:52
 48/88 anonim ***** válasza:
100%

AMúgy nem csak olcsóbbak, de sokkal egyszerűbbek is a hízlaló kaják.

Egy salátát elkészíteni annyira nem drága mulatság, DE kenyér, zsír mindig van otthon, 5 perc alatt kész a zsíros kenyér... a salátához be kell vásárolni zöldségesnél, mosni, szeletelni, öntetet készíteni, valami kis husika bele, sajt, stb... lehet, hogy pénze lenne rá az anyukának, de ha akkor esik haza a 12 órás műszakból, akkor nem fog magának salátát csinálni az tuti...

2011. jún. 23. 12:53
 49/88 anonim ***** válasza:
68%
láp pál, örülök, hogy megismerhetlek, végre találkoztam a világ leghülyébb élő emberével.
2011. jún. 23. 12:53
 50/88 anonim ***** válasza:

A hormonzavar tényleg nagy probléma.

Az éhezés tényleg nem jó dolog, hozzáteszem, hogy ha valakinek sikerül lefogynia, a szervezete még másfél-két évig azon dolgozik, hogy visszaszedje ezeket a kilókat. Szóval ez az egész nem olyan egyszerű, hogy nem eszünk és fogyunk.....

A koncentrációs táborokban pedig nem csak nem ettek....

2011. jún. 23. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!