A Drynites pelenka rámegy egy 17 éves fiúra? Csak mert itt 15 öt írnak.
Figyelt kérdés
48 kiló vok, 168 cm és 17 éves, fél év és 18.
Itt 15 éves korig mondják, de a súly az jónak tűnik.
Vagy van valami más fajta cucc amit tudtok?
Bocsi ha rossz helyre írtam, de ki szeretném próbálni milyen pelenkát viselni.
2011. jún. 15. 17:20
11/28 A kérdező kommentje:
miért nem lány vagy? :O
2011. jún. 15. 21:17
12/28 A kérdező kommentje:
közben kiderült hogy csak neten tudom megrendelni, de így sem annyira drága, de azért drágább:(
2011. jún. 17. 07:43
13/28 anonim válasza:
Mért nem veszel felnőtteknek való pelenkát? Az biztos, hogy nem lenne kicsi.
Egyébként nekem is van egy kis pelenkafétisem, meg hasonló dolgok. De azt inkább itt nem részletezem, mert erősen 18-as karikás téma.
(Ja és én nem vagyok csaj.)
14/28 JLlompi válasza:
Nálatok nincsen WC ?? Mer ha itt sírsz a pelenka miatt hogy nincs rá pénz akkor a WC olcsóbb lenne egyébként szerintem hülyülsz
15/28 A kérdező kommentje:
szia van WC, és a pelusba nem akarok csinálni semmit... csak felvenni.
2011. jún. 17. 18:03
16/28 A kérdező kommentje:
77% megírod pm ben?
2011. jún. 17. 18:05
17/28 anonim válasza:
Inkább nem. Legyen ez az én titkom. Amúgy nem kell hozzá nagy fantázia, hogy kitaláld. :)
19/28 A kérdező kommentje:
egyébként azért szeretnék ilyen pelenkát és nem felnőttet, mert ez olyan ovis. nem az a semmilyen, hanem olyan gyerekes.
2011. jún. 18. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!